Dobro me podseti da imam i ja jedan identican Cortebert. Evo ukratko nekoliko informacija o ovom modelu Cortebert-a.
Tacan model je:
Cortebert FE 140
Osnovni podaci:
11.5''', Dm= 25.6mm
H= 4.05mm
17 jewels
f = 21600 A/h
power reserve 49h (a desavalo mi se da radi i preko 52h)
Dakle sve znam osim tacne oznake mehanizma. To ces nam, nadam se, ti otkriti sutra.
Jedna primedba Vladanu P, vidi se da nije isao redovno na casove marksizmaU to vreme "samoupravljanja" poklone(satove i ostale predmete) za godisnjice je nabavljao Sindikat, preko zvanicnih uvoznih firmi, najcesce Genex i Inex. Pa tako nemoj da vas cudi sto je pola bivse Juge dobijalo satove istog proizvodjaca. Takodje i dan danas se mogu naci u zaostaloj imovini prilikom popisa novi u kutijama satovi ovog i jos nekih marki. Najcesce Darwil i Cortebert, a umela je da se nadje i po neka Omega, istina dosta redje.
Registracija
Help

11Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
U to vreme "samoupravljanja" poklone(satove i ostale predmete) za godisnjice je nabavljao Sindikat, preko zvanicnih uvoznih firmi, najcesce Genex i Inex. Pa tako nemoj da vas cudi sto je pola bivse Juge dobijalo satove istog proizvodjaca. Takodje i dan danas se mogu naci u zaostaloj imovini prilikom popisa novi u kutijama satovi ovog i jos nekih marki. Najcesce Darwil i Cortebert, a umela je da se nadje i po neka Omega, istina dosta redje. 

Odgovor sa citatom
Sindikat=Predsednik sindikata(koji sluša šta kaže ''Generalni'', inače više neće biti predsednik)
Osim famoznih rusa, radničkih, tako da ih nazovem, uglavnom su prednjačili Omikron, Darwil i Doxa.

Bookmarks sajtovi