Ova amfibija i onako najbolje izgleda na meshu, tako da....
Printable View
Ova amfibija i onako najbolje izgleda na meshu, tako da....
Mudro zboriš samo i to je trošak. Bilo bi lepo kada bi oba modela proizvodili i na metalu i na gumi pa da svako izabere kombinaciju koja mu odgovara. Inače rekao bih da im je narukvica odlična.
Izgleda kvalitetno, ali mi se nekako ne uklapa u taj stil.
Sa tim rupama, lici mi na neku racing narukvicu.
Meni liči na gusenicu od tenka, gde ćeš "ruskije" od toga :lol:.
Mozda su spremni da zamene silikonski kais metalnim, naravno uz doplatu. Treba poslati mail (ako vec nisi) i proveriti. Inače ja lično sam alergičan na arapske brojeve na satu. Naročito ove ogromne. Preferiram brojčanike bez ikakvih brojeva, eventualno mogu proći rimske cifre na nekim klasičnijim modelima.
^Nije uopste losa ideja.
meni je meranom nudio da stavi bezel kakav hocu na amfibiju, mozda bi ti izasli u susret.
mistrall, nije isključeno da bi bili voljni to učiniti, videću, kada dođe vreme za to.
Postovanje! Imao sam priliku da stavim na ruku obe verzije Izabrao sam ovu: Prilog 48485 Prilog 48486
Opa, jel to prinova
ako jeste cestitam:congrats:
Lep je sat, stvarno
zma čestitke na odličnom satu !
@zma - ja sam ti vec cestitao na ovom sjajnom primerku :top::congrats:! Mnogo mi se svidja i nadam se da cu ti se pridruziti uskoro ;)
@sky, mistrall - video sam na WUS-u da su voljni da zamene narukvice, tako da ne ocekujes problem ;). Mada je meni dobitna kombinacija ova silikonska + mesh + verzija sa indeksima umesto brojeva :adore:
Kolege, casoholicari!
Kao sto sam vec nekim nasim kolegama i napisao, ovo je SA-TI-NA! Bukvalno svaki detalj! Po molbi Sky-a sam ga hemijski analazirioa, mislim na to od kog materijala je napravljen. Mogu da vam kazem da je napravljen od trenutno najboljih materijala za satove, tj. od celika marke SS 316L. Takozvanog, medicinskog ili hirurskog celika.
ukoliko neko zeli da se pozabavi interesaantnim kolekcionarstvom mogao bi da razmisli o novim raketama sa temom predstojece olimpijade(pod uslovom da mu se ti modeli svidjaju, naravno)obzirom da je raketa prinudjena zbog gubitka pravnog spora koji je protiv nje pokrenula komp.bosco de ciledzi(nemaju veze sa satovima) te da u skladu sa tim ne moze vis eproivoditi satove inspirisane olimpijadom
locus, koliko kostaju te rakete, nadam se da ne pocinju od 250evra
Naravno da pocinju.;)
280 kvarc, 450 mehanika. RAKETA FOR SOCHI / РАКЕТА ДЛЯ СОЧИ | Русские часы: Ракета / Russian Watches: Raketa
heh kao sto sam i pretpostavljao, da ne zalazimo u to je li opravdano, bilo je diskusija
vidim mehanizam 2609, je l je to isti mehanizam kao i onaj sovjetski u starim raketama, jesu li bolje izrade ove nove od starih, lepe su i stare i nove bez dileme
kvarcnu ja nabavljan za 210 to je sigurno za ovu drugu moram provjeriti
Nisam siguran da li pitam u pravoj temi...
Gledam Vastokove satove na njihovom sajtu (recimo, ovaj mi se dopada - Ретро 2415 540851 vostok-inc.com) i u opisu svih piše "Средний срок службы часов - 10 лет."
Da li to znači da mu je predviđen rok trajanja oko decenije? Deluje mi neverovatno malo. Nije mi baš jasno... :confused:
Servis je na 10 godina ;)
Zar se to servisira!? :D
Hvala na odgovoru. (glupi ja :banghead:)
Pozdrav!
Zanima me mišljenje članova, dakako i iskustva s dugotrajnošću ruskih mehanizama konkretno vostok. Proizvođač daje nekakav "rok službe" 10 godina iako ja osobno imam osjećaj da oni mogu poteći puno duže:D
Hvala.
10 godina im nije ''rok službe'' već servisni interval.
Uz redovno održavanje mogu trajati decenijama (često i bez održavanja)
Previše su mladi da bi im trajnost pratili kroz vekove :)
Traju oni traju, ne brini.
Ništa ne brigaj, traju veoma dugo. Ja imam Wostok već 35 godina a nije bio nov kada sam ga dobio!
Da li se neko susretao sa Nesterov satovima?
Prilog 134698
Zalutao jedan koji nije Rus!!
Pozdrav, već nekoliko nedelja mi se događa da svaki dan treba da pokrećem sat, skidam ga pred spavanje i kada uzmem ujutru da ga stavim na ruku on - stao. Ranije mi se nije to događalo... sumnjam da se raspao ležaj na rotoru, ne znam šta bi drugo moglo da bude
Убаво Востокче :)
http://www.svetsatova.com/forum/atta...008.234925.jpg
Postovanje, naisao sam na dobro ocuvan Sovjetski sat Start. Jel zna neko nesto vise o ovom satu na internetu nisam uspeo nista da nadjem vezano za ovaj sat. Pozdrav.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2c059f4b54.jpg
Послато са SM-J330FN уз помоћ Тапатока
U ovom trenutku nemam vremena, ali evo nešto na brzinu:
"Start" watches from St. Petersburg?
http://www.svetsatova.com/forum/f76/...html#post48955