"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da, zapravo i nemaju nekih zajednickih detalja. Zbog kombinacije boja cini se da postoji neka slicnost.
Heheheh ruju da nisi ti zaposlen u steinu ,volis ih vise nego cokoladuSalim se malo , kao sto rekoh ja sam pomislio da je neki novi Seiko , u svakom slucaju jako lepi satovi
![]()
Nije da ih volim, ali postujem kompaniju. Jedna stvar mi kod njih mnogo smeta, a to je sto se reklamiraju kao Svajcarski satovi i natipis "Swiss Made". Ne znam zasto beze od Nemacke, a kompanija im je u Augsburgu.![]()
Meni bi npr. bili mnogo zanimljiviji da im na ciferu stoji "Made in Germany".
I meni se svidjaju skoro svi njihovi modeli, u zadnje nesto najvise gledam njihove ronilacke i bas ozbiljno razmisljam o kupovini ali nekako mi previse smeta sto lici na Rolex, mozda i predjem preko toga, ali za sada se ozbiljno dvoumim. Mnogo je lose kad imas sredstva za kupovinu, sat ti se svidja, ali opet nesto koci, da poludis![]()
Mnogo je gore kad ti se svidja sat a sredstva te koce![]()
Dobro ima i toga, ali u ovom slucaju bi se naslo sredstava
Ocean two je malo skuplji, a sto se tice Archimede Deck watch, znas i sam da mi se bas svidja, posebno zbog Unitas mehanizma, ali on bi me tek skupo izasao, racunao sam oko 600e skoro i to bez TOP Ete.
Jeste skuplje, ali je satina(mismil na Archimede).![]()
Bookmarks sajtovi