nisi jedini
nisi jedini
Prelep, ali ne za stavljanje na cifer satova![]()
Taman je da se izveze na sakou pripadnika nekog engleskog kluba za gospodu ili djaka u nekoj gimnaziji internatskog tipa![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Anbeast
Promocija erotskih fantazija nije dozvoljena na forumu
P.S. Znak Orienta je super.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Eh, nisam mislio na japanske tinejdzerke![]()
Da, jeste super, ali ne na brojcaniku modernog sata
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Orientov znak mi je sasvim ok. Da li je najlepši ne znam, ali mi nimalo ne smeta na brojčaniku. I drago mi je što ga se ne odriču isto kao što mi je drago kada vidim znak 5 na Seiko petici ( a nekima i on smeta ) ili kada vidim ćirilično B ili natpis Амфибия na Vostoku .
Poslednja ispravka: skydrummer (10.12.2012. u 22:39)
Nastavljam da se sam borim, poput Leonide
Znak 5 je super - i diskretan i sportski, Amfi ima taj sovjetski smek, a ovo cudo je jednostavno suvise barokno i ostatak iz nekog pomalo kicastog vremena...Mislim, govorimo ovde o subjektivnim utiscima i zato se moramo sloziti - DA SAM JA U PRAVU![]()
Dobar je znask, i meni se svidja, ali ne ide bas uz sve modele.
Na nikima izgleda ok, a ima i onih na kojima je jednostavno visak.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
jel bio ovaj u temi?
![]()
Bookmarks sajtovi