Codelen - svaka cast na izuzetnom satu! Cini se da je isti ko Sky-ev? Bez mane.
Sto se tice Hamiltona, sasvim razumem, ja sam njihov veliki ljubitelj. Kad sno kod Hamija - sa malim zakjasnjenjem sam ti odgovorio na ono pitanje o Hamiltonu u drugoj temi![]()
No time to lose
Lep,elegantan,kvalitetan.Nek te dugo sluzi.![]()
Naravno, nije problem. Link je http://www.svetsatova.com/forum/f77/...html#post80139
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Evo i ja da poželim sreću,zdravlje,napredak i dug život sa puno potomaka(ne mora biti samo od tate Orienta)!
ja bas gledam juce i pomislio da je nesto forum zabagovao, 2 clana u istom danu kupili isti sat!?!zanimljivo!
^Nisu kupili. Dobili na poklon!
No time to lose
cao svima,posedujem eco drive citizen sat,no,vreme je za automatik. Samo molba za savet,nesto od orient satova(bambino,symphony,skeleton),ili mozda vostok,komandirski,kirovskie?
New bee, imam Bambina i moje preporuke. UrosGT ima Symphony i zadovoljan je. Za Amfibiju takodje preporuke (pola foruma ima ili je imalo taj sat). Ukucaj u forumski pretrazivac nazive modela i naci ces opise navedenih satova. Kirovski je Poljot. Uglavnom su to stari satovi iz doba SSSR-a.Kucista su im hromirana tako da bi ih izbegao narocito ako ti treba sat za svakodnevno nosenje. Takodje uglavnom su u pitanju satovi manjeg precnika. Od Komandirskih gledaj SSSR modele jer imaju bolji hrom od novih modela. Ako mozes naci Komandirski K34 tim bolje.
Bookmarks sajtovi