Naziv: Fossil event images.jpg, pregleda: 441, veličina: 180,9 KB


U jesen 2014 nastavljamo 30-ogodišnje putovanje kroz prošlost, sadasnjost i budućnost. Proslavljajući 30 godina Vintage nasleđa, Fossil je pripremio reizdanja nekih od proslavljenih klasika i omiljenih modela po oceni kupaca. Ženski model Jacqueline slavi živopisnu istoriju Fossil-a oživljavajući duh zabave 50-tih godina prošlog veka, dok večni Townsman model kapriciozno nastavlja u novom sjaju predstavljajući muški rimejk.

Naziv: Fossil-watches-satovi-30-birthday-remake.jpg, pregleda: 1661, veličina: 108,3 KB


Osvrt na istoriju Fossila kroz izložene postavke, kao i nove kolekcije za aktuelnu sezonu bile su prikazane u atrijumu Delta City-ja u okviru proslave Fossil 30-og rođendana održanog 6 i 7 septembra. Tom prilikom kompanija BPM Satovi i Nakit (generalni zastupnik ovog brenda) podsetila nas je na još jedan autentičan proizvod Fossil brenda, Fossil limenu kutiju. Limena kutija osmišljena kao ambalaža za satove stekla je slavu sama za sebe. Zahvaljujući uvek novim i svežim dizajnerskim rešenjima postala je omiljena kod kolekcionara.

Naziv: Fossil event images1.jpg, pregleda: 439, veličina: 214,6 KB


Pored igre memorije u kojoj su se posetioci takmičili u brzini uparivanja kutija istog dizajna, BPM je omogućio ljubiteljima Fossila da se istaknu i u dizajniranju kutija. Najbolji takmičari nagrađeni su satovima iz nove kolekcije i autentičnim Fossil poklonima. Tokom slavljeničkog meseca septembra BPM i Fossil nagrađuju sve Fossil kupce vrednim poklonima.

Naziv: Fossil event images2.jpg, pregleda: 361, veličina: 190,4 KB


Fossil | BPM