Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountain-touch-watch-4.jpg

Predstavljamo vam najnoviji model sata iz kolekcije Sector Mountain Master - SECTOR MOUNTAIN TOUCH. On je najsavremenije delo Sector istraživačkog tima. Specifičan je po tome što ima Touch i Scroll ekran, i projektovan je za potrebe entuzijasta na otvorenom. Sasvim jednostavan za korišćenje i bogat izvanrednim funkcionalnostima kao što su: LCD displej, barometer, termometar, visinomer, hronograf, prikaz 32 vremenske zone, tajmer, digitalni kompas, kalendar i alarm.

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountain-touch-watch-5.jpg

Kompanija Sector je osnovana 1973. godine i kroz svoju istoriju je najpoznatija po proizvodnji sportskih satova izuzetno atraktivnog i sportskog dizajna. Većina njihovih ambasadora, koji ovaj brend predstavljaju širom sveta, su vrhunski sportisti najčešće u eksternim sportovima. Sektor uglavnom targetira mlađu i srednju populaciju i u tom segmentu predstavlja jedan od najprodavanijih brendova.

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountain-touch-watch-3.jpg

SECTOR MOUNTAIN TOUCH sat pripada kategoriji digtalnih ABC satova (Altimeter, Barometer, Compas), odnosno kategoriji satova koji imaju ugrađene funkcionalnosti visinometa, barometra i kompas. Pored ovih sat ima još funkcionalnosti i to: termometar, hronograf, prikaz 32 vremenske zone, tajmer (odbrojavanje), kalendar, alarm, pozadinsko osvetljenje.

Kućište sata je fino polirano, izrađeno od čelika, nešto malo većeg prečnika - 45 mm. Ugrađeno je mineralno staklo, odnosno kapacitivni ekran kojim se podešava tj. upravlja funkcionalnostima sata. Zahvaljujući Touch i Scroll senzoru ovaj sat ima skrol meni koji je inspirisan smart telefonima i tabletima. On spada u grupu digitalnih satova odnosno ima digitalni prikaz vremena. Za razliku od predhodnog, ovaj model sata ima samo jedan taster sa leve strane kućišta, koji se koristi za odključavanje ekrana. Sa suprotne strane, na kućištu, se nalazi otvor za senzor zaštićen Sektor znakom. Poklopac kućišta je izrađen od nerđajućeg čelika, prišrafljen za kućište sa četiri šrafa i obezbeđuje vodootpornost sata do 100 m. Dolazi sa metalnom narukvicom ili crnim kožnim kaišem, mada u pakovanju postoji i dodatna NATO narukvica.

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountain-touch-watch-1.jpg

Pregled osnovnih funkcionalnosti sata i osnovna uputstva:

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountin-touch-quick-guide.jpg

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountin-touch-quick-guide-4.jpg

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountain-touch-quick-guide-1.jpg

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountin-touch-quick-guide-5.jpg

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountain-touch-quick-guide-2.jpg

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountin-touch-quick-guide-6.jpg

Svet Satova review: Sector Mountain Touch sat-sector-mountain-touch-quick-guide-3.jpg

SECTOR MOUNTAIN TOUCH sat donosi tehnologiju jedinstvenog i avanturističkog duha koju kreira Sector No Limits. Ovaj model je deo najnovije kolecije Sector satova za 2012. godinu.



SECTOR