i jos jedan biser sa pravim kolekcionarskim primerkom:
https://www.kupujemprodajem.com/Rake...filter_id=1701
![]()
i jos jedan biser sa pravim kolekcionarskim primerkom:
https://www.kupujemprodajem.com/Rake...filter_id=1701
![]()
ko drugome jamu kopa sam u nju pada
Treba da se zaposle ljudi,koji ce da ociste Srbiju od ovakvih skart trgovaca.Sat je luksuzna roba,replika od 9 evra i bilo koja druga replika je uvreda za ovaj forum i ljude na njemu.Pa kada procitam clanak nasih kolega,npr od Piksija(nadam se da kolega nece zameriti) i onda vidim ovakav oglas...ma kakvo peglanje,pojedes fon i cao-zdravo.
Razumem ja poentu teme,ali uvek se iznerviram kada vidim ovako nesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma već ih ima, zovu se tržišna inspekcija i policija, ali njihov nerad je nažalost tema za neki drugi forum.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Toliko o tome da postoje.Ne mogu da verujem kakvih nakaradnih kopija ima.Meni moju Bulovu drzali na carini 12 dana,trazili sliku online prodavnice,ebay-a,moje izjave da je sat original i potpis i pecat registrovnog casovnicara,koji ce time potvrditi da taj model Bulove postoji i da nije kopija.More kopija,a sat sa papirima stoji na carini 12 dana,zato i jesmo tu gde smo.
Otisao sam malo u off,ali eto primera kako originalan sat naidje na problem,a prave kopije imas gde hoces,saplicemo se na njih.
Još im nisi oprostio za Bulovu.![]()
Koji crni oprostaj,paket mi stoji 10 dana na carini i u ponedeljak-utorak ga ocekujem uz pismo sa zahtevom za DNK zuba od prodavca iz Kine.Posebno sto jedva cekam da vidim slobodnu procenu vrednosti paketa i dazbine za isti.
Kome i za koji djavo da placamo tolike namete,a Breutlihing ima za 9 evra,na celiku(presavijenom,otrovnom limu) i jos kozni kais na poklon,WOW.
Zvučiš neraspoloženije nego dok si čekao sat na carini.
![]()
Moram priznati da ovi sa carine zaista jesu kreteni. Ja sam čekao skoro deset dana da im prođu običan brijač, četkica i sapun za brijanje koji se ne falsifikuju, kupljeni su od ovlašćene prodavnice iz EU, nisu skupi, čak i ne mogu da se švercuju zbog male vrednosti, ali eto - iz Holandije stignu do BG za dva dana, a onda kampuju u carini kao da sam kupio u najmanju ruku avion. Jeste da mi ništa nisu tražili i da nisu mogli da se finansijski ovajde, ali to je zaista bezobrazluk na kvadrat. Šverceri se javno oglašavaju i nikom ništa, a pošten čovek koji kupi robu u vrednosti dve osrednje kese iz samoposluge čeka robu kao da je neko nosi peške sa Grenlanda.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi