Одг: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
Bobane, postoji tema posvecena tome, Iskustva sa prodavcima na domacim on line berzama, tako nekako (pipavo mi je da je sad trazim na telefonu), gde ces naci preporuke za prodavce, a i upozorenja od koga ne treba kupovati.
Uglavnom, kao i na svakom trzistu, ima svakakvih prodavaca - od prevaranata do izuzetno postenih ljudi, od kojih su neki i ozbiljni kolekcionari koji se i razumeju u ono sto nude. U svakom slucaju, dok ih ne upoznas, treba biti oprezan. ;)
Re: Одг: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo jednog oglasa koji bih svakako nazvao smešnim:
Prilog 48449Prilog 48450Prilog 48451
Ako pretpostavimo da sat jeste original, sa slika se jedva može prepoznati i koja je marka u pitanju. Ukoliko prodavac misli da će prodati sat preko oglasa uz ovakve slike, mislim da se grdno vara, osim ako ne naleti na nekoga sa jakom kockarskom strašću ili na lakovernog kupca.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Moze i sa popustom:)
Prilog 48463
Citat:
83stojan kaže:
Moze i sa popustom:)
haha, kakav genije! :D
Izgleda kao da je automatik!
Uh, ne znam zbog čega dotičnom prodavcu ovaj sat (tj. ako se to može nazvati satom) liči na automatik. Meni liči na nešto drugo, ali ne želim da to javno i napišem, jer bih time prekršio pravilo o zabrani upotrebe vulgarnih reči.
Hvala vam na brzim i korisnim odgovorima!
Sta je ovo...?
Ruski Poljot Oficer navijac Retko za 10 din!!!!!!!!!!!! (6826485) - Limundo.com
89-ti sat po redu od ukupno 500, istina ili izmisljotina?
Moguće da je istina, ovo je verovatno originalan sat, infantilan dizajn satova nije bio redak kod Rusa tačnije u SSSR.