Kad smo kod pomenutog autora,preporučujem literalno delo o aparatu za sisanje
afk aparat za sisanje,a drugi aparat--tinjlu - Limundo.com
Printable View
Kad smo kod pomenutog autora,preporučujem literalno delo o aparatu za sisanje
afk aparat za sisanje,a drugi aparat--tinjlu - Limundo.com
Mazn'o mi modul pa sesad,skroZ,pokvarijo. :lol:
Kakav lik,on nema pojma sta je napisao. Definitivno zasluzuje svoj podforum.
Evo sve njegove aukcije.
Spisak aukcija Limundovca gasis
:lol::lol::lol::lol:
^^ Hehe! Neverujem koji lik :lol:
Nakit, satovi i dragocenosti : Rolex Original sat! - ID 1022003 - Kupujem Prodajem
Star oko 30 godina, original naravno, kao sto se vidi na slikama, jedini problem je sto mu je izvucen potenciometar za stelovanje, to mozete kod sajdzije da popravite za 200 din, mene mrzi da ga nosim. Imam jos par satovi "saiko", "caika" itd. .uskoro sve slike. : )
steta sto nisam u Bgd u hehehe ko je pri telefoni da zove Marka 5 mozda ga bude zanimalo.. :)))
uradi sam :D:
linkCitat:
sat je lepo radio dok ga nisam ja otvorio bila neka mrvica u staklu i ja da ga ocistim pospadaju sve skazaljke. e sad ja sam ga sklopio mada kad sam vracao skazaljke izgleda da sam iskrivio pa kace jedna od drugu to je izgleda mana i i mam manju bateriju probo sam radi sekundara al one dve mi skazaljke glave jedna od drugu ko se razume za male pare odlican sat!
simo moras da resis ove krive skazaljke :)))))) hahaha mislim da vredi probati
^ ma da, vredi svaki dinar! :D
Evo jedan link za vrhunsku čuku :lol: Srpski Sat ****Srpski Sat ***
Ma,ovi će napraviti posao.
Još da su ga radili sa 50mm...ih!
Ima ih koji se primaju na to.
Posle filma dobismo i sat.
Citiram oglas:
Quarz (na bateriju) mehanizam je japanske proizvodnje Mynota, deo firme Casio.
Garancija 2 godine, saljemo pismeno sa satom.
Ne samo sat, srpski je i oglas. Pismen. :no:
ma srbija do tokija.srpski sat japanski mehanizam i neki manijak sklapa.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...690dPrLLwdDQSg!!!
PS Ovo Lepo radio... nema veze s temom, to je greška.
Hmm, ceo post nema veze s temom.
Ne znam da li je ovo primer za smešne oglase ili za kranji bezobrazluk.
Prilog 12561
Evo za koliko se ovaj sat zaista može i kupiti:
Prilog 12562
Kako se može primetiti, ovoga je mrzelo i da slika sat, već je ukrao fotografiju koju je napravio drugi prodavac. Nadam se da se neće naći neka :sheep:koja bi ovo kupila.
linkCitat:
Odem ja u podrum da nadjem sebi neke cipele za ovo kisno vreme,i naletim ti ja na ovaj sat...
Rekoh u sobi ko bi drugi nosio ovaj sat,nego moj pokojni deda.
I evo ga na Limundu,pa vi procenite koliko vred ovaj svajcarac...
Ja znam da vredi,jer moj deda nije nosio svasta.
Sat je automatik,navije se i radi na pokret ruke.
Brazletne su od neke gumene plastike,valjda tad u njegovo vreme bilo tako...
Ko zeli moze da mu promeni brazletne,i da nosi skupoceni svajcarski sat !
u dnu je malo staklo naprslo,ali nije strasno,star je sat mnogo,pa zato...
Pozadi se vidi kako spirala radi tamo-vamo ko zmaj,sat je svajcarski sto je ukucano u mehanizmu.
Pozadi na mehanizmu je ukucano:
17 SEVENTEEN JEWELS SWISS
sto u prevodu znaci 17 rubina svajcarski !
Prilog 12672
sta ovaj moj dzepni samo toliko...ali moze dogovor :)))
ja ga prepatlio eeeeeeeeeeeeee hahahaha bOZE koji idi****
"Pozadi se vidi kako spirala radi tamo-vamo ko zmaj"
Ahahhahahaahaha :lol::lol: E zaboleo me je stomak koliko sam se smejao...!!!
A ovo za Molniju nemam reci, kranji bezobrazluk!!
Treba pogledati i profil prodavca:
Ovaj sto me ocenio negativno jonuz, dao mi je negativnu zato sto se zagubila posiljka,a nisam kriv ja,nego sto je njegovo selo veliko,a on zivi Bogu iza nogu !
▄▄ZA SVOJE LIMUNDO PRIJATELJE NAJVEĆE!!
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀(@)▀▘-Veliki pozdrav svima koliko god da vas ovde ima
faruk je Limundovac - Limundo.com
Brazletne su od neke gumene plastike,valjda tad u njegovo vreme bilo tako... :lol:
U dedino vreme bila i gumena plastika !
A za Molniju se sažem sa Banjom, nadam se da ga niko neće kupiti, suviše je skup, rekla bih, (samo) ovaj put na sreću, za naše uslove. Mada, naš narod voli da kupuje preko oglasa, više nego 'leba da jede, jednom sam prodala USB memoriju novu i sa garancijom preko oglasa, htela sam da kupim "jaču". Spustila sam cenu za 10%, tip je došao kolima, verovatno mu je tih 10 % otišlo na benzin.
Veoma originalno,nema sta...
Sat Breitling Veoma originalan - Limundo.com
Citat iz oglasa koji je Djordje postavio-
''Sat je jedan od originalnijih Breitlinga. '':D
i neumorno radi :)
...i malo se hrom osljuštio
Citat:
osljustio se hrom tri milimetra duzine i oko jedan milimetar sirine na najmanje vidljivom delu... ali nisam od onih koji ce to da prikriju pa da se prave da nisu videli. Cena je zato umanjena za 1000 dinara.
Imam predlog da uz link koji vodi do stranice sa oglasom postavite i citat (a ako vas na mrzi i slike sata). Počela sam da čitam temu od početka, kliknula na link, ali...
http://i270.photobucket.com/albums/j...ic/limundo.jpg
ili
http://i270.photobucket.com/albums/j...vanovic/kp.jpg
Koliko god prodavci bili glupi i nepismeni, (pada mi na pamet da neki namerno pišu baš ovakve oglase), bezobrazni, prevarantski nastrojeni... satovi ipak promene vlasnika ili licitacija bude prekinuta od stane prodavca.
Ovako ćemo moći i da se smejemo i kada dođe do ovoga ;).
EDIT
Sad vidim da je Neša isekao oglase i tako ih stavio, prekriživši ime prodavca, možda je to najlakše.
Evo sudbine jednog od oglasa.
Aukcija prekinuta - reklama ostala, rekla bih da je Zoki postigao cilj.
http://www.limundo.com/kupovina/Kole...OMATIC/2577630
http://i270.photobucket.com/albums/j...novic/zoki.jpg
TACAN MUSKI SAT,NE KORISCEN! DELUJE NA RUCI!!! - Limundo.com
Sat nema dodatni, opis, a i zašto bi ? Sve je rečeno u naslovu. Najvažnije je da je nov, tako reći ne korišćen.Citat:
TACAN MUSKI SAT,NE KORISCEN! DELUJE NA RUCI!!!
SEIKO 5 - AUTOMATIC - Limundo.com
ESPION više od preciznog sata - Limundo.comCitat:
Seiko 5 automatik, klasičan dizajn.
Nisam stručnjak i ne mogu dati 100% potvrdu originalnosti, ali sam u formularu aukcije morao kliknuti na potvrdu originalnosti, inače ne bih mogao pokrenuti aukciju. Mogu napomenuti da je sat dosta težak, što može značiti da ipak jeste original. Imam informaciju da je bio na čišćenju i servisiranju kod majstora.
Solidno je očuvan, tragovi korišćenja nisu izraženi.
Sa kasnije ne bude zabune, sat dolazi bez narukvice.
MUŠKI RUČNI SAT - Limundo.comCitat:
ESPION
Više od kvalitetnog ručnog sata
Popularno ga zovu „špijunski“, ali je mnogo korisniji za poslovne ljude, novinare...Ne morate više da teglite diktafone, foto aparate, video kamere, sve je na ruci u elegantnom kućištu od nerđajućeg čelika.
Osetljivi mikrofon snima u radijusu od 15 metara, snimanje može da bude pojedinačno ili tonski- video sa najmanjom kamerom visoke rezolucije. Ugrađena memorija od 4 GB obezbeđuje oko 80 minuta snimanja. Prebacivanje se lako obavlja preko USB kabla. Sat sam prepoznaje razne operativne sisteme WINDOWS i Linux.
Sat je potpuno nov, sa svim zaštitnim folijama u originalnoj ambalaži. Uz sat u kompletu je kompaktni punjač baterije i USB priključak.
Cena ovakvog sata je inače između 150- 170 evra. Uživaćete sigurno u njegovim mogućnostima!
Smart, pardon Start, fotografija visoke rezolucije. :laugh:Citat:
Odmah da napomenem da nisam sigurna da li se zove Start ili Smart, ali rekla bih da se pre zove START.
Na prednjoj strani još piše ОДЕЛАНО В СССР, a na zadnjoj strani: ПИЊЕЛЕВЛАГОНЕПРОНИЦАЕМИЕ С ПРОТИВОУДАРАНЊИМ УСТРОИСТВОМ.
Tu je i mali satić gde je samo sekundara koja radi, točkić sa strane je malo zapekao, pa nisam ni pokušavala da ga namestim na tačno vreme, a podloga je prljava. Časovničar ga sigurno može otvoriti i očistiti.
http://i270.photobucket.com/albums/j...ovic/start.jpg
sat raketa - Limundo.comCitat:
sat raketa
2 sata jedan je raketa a drugi exakt 15rubs oba radu raketa nema poklopac kao sto se vidi brazetnu ima ali nije cela za ovog drugog nemam brazetnu za vise infirmacije pitajte
Dakle, lik prodaje dve rakete, od kojih jedna nije raketa a ono za 'brazetne' je malo teže shvatiti. Nešto razmišljam da ga pitam za više infirmacija, ali ne znam na kom jeziku :D
Ima on jos bisera u svojoj ponudi.
Ne budite sitničari, najvažnije je da oba radu.Citat:
oba radu
:D
Jeste li čuli da je ruski car Nikolaj degradiran u običnog zvonara, a zatim završio na tanjiru? Niste? E, ako niste, pročitajte pažljivo tekst oglasa:
Prilog 13000
Već zamišljam taj delikates: kućište u sosu od pečuraka, cifer sa kavijarom... mmmm, njam, njam! A umesto čačkalica - kazaljke! Šteta što nemaju luminaciju, inače bi zubi sijali posle ovakve gozbe :D
^
Predlažem drugi recept - ruski sat rastaviti na delove, a zatim ih umutiti sa majonezom, pri kupovini naročito obratiti pažnju da na kesici piše delikates.
Brzo i lako napravićete ukusnu i nadasve delikatesnu rusku salatu.
Prijatno / Dobar tek ! :D
Baveći se, da parafraziram jednog člana limunade, “jednim od originalnijih” recepata za rusku salatu, nisam obratila pažnju na podatak da je sat proizveden „za 125 godina od smrti Nikolaja II” (šta god to značilo).
Kako nam istorijski podaci kažu da je Nikolaj II Romanov ubijen 1918. ispada da nam sat dolazi pravo iz budućnosti 1918. + 125 = 2043. !
A evo ga jedan zanimljiv.
Čovek traži 65 eur za polovni Seiko, uz priloženu sliku.
Prenosim ScreenShot u celosti:
http://img718.imageshack.us/img718/9161/seiko65eur.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Šta ti je čudno?
Seiko je oduvek imao SJAJNE satove.:)
Prilog 13789
Evo još jednog zanimljivog. U pitanju je marvinov sat, model „Ne znam", koji košta samo 500€, tj. kao 4-5 klasičnih vintage omega. Nažalost, u opisu ne stoji da li ovaj sat ume da leti, kufa kafu i odlazi na pijacu, ali sudeći po ceni, pretpostavljam da može. Svih 15 rubina su zapravo najskuplji i najkvalitetniji primerci juvelirskog umeća, koji svakako doprinose ceni ovog maestralnog sata.
E samo nemojte da iskopate moj oglas pa da mi se smejete :banghead:
Jeste li čuli za satove/proizvođača Dawil (bez 'r')?
Niste? Inače, u pitanju je 'jako ruski' proizvođač.
Prilog 13916
Uzgred, ovaj unikatni primerak, neviđen na ovim prostorima, može se nabaviti po ceni od samo 60€.
AVION NA NEBU - Limundo.com
http://i270.photobucket.com/albums/j...ovic/avion.jpg
Sat ne samo da na ciferu ima sliku aviona na nebu (doduše na fotografiji se ne vidi), nego je i kupljen u avionu ! Ipak, ovo je mnogo više od slučajnosti, još ako je u trenutku kupovine avion bio na nebu, a ne na aerodromu...Citat:
vODOOTPORAN, maska pozadi je od nerdjajuceg celika, potrebno je zameniti bateriju. Kupljen je u avionu.
Srecno
kozni sat - Limundo.com
kozni sat
Novi materijali potiskuju stare, tako da u ponudi imamo i sat od kože, na kožnoj narukvici.Citat:
sat je u odlicnom stanju samo dva tri puta nosen,promenjena je baterija,kao nov je nigde nije
ogreban,narukvica je kozna crna a brojcanik od cirkona
darwil - Limundo.com
Radi ili ne ?Citat:
radi ne radi masina 7012
Rucni cas - Limundo.com
Rucni cas
Ako za sat kažemo i čas, zašto ne bi imali i ručne časove umesto ručnih satova ?