Nešo, mislim da bi posle tvojih pitanja prodavac zatvorio svoj nalog i krenuo da se bavi nečim drugim...možda bi čak našao neki pošten posao...:D
Printable View
Nešo, mislim da bi posle tvojih pitanja prodavac zatvorio svoj nalog i krenuo da se bavi nečim drugim...možda bi čak našao neki pošten posao...:D
Ovaj... prvo je rekao da ne prihvata ni za veću sumu, a kasnije je poslao poruku u kojoj pita da li ga zaje**** :lol:
Pošto nemam tamo sto naloga, jel ima neko ko bi hteo da ga pita za onu gumu, ili da predloži zamenu za tovne piliće, vazduh u konzervama, džempere za prehlađene papagaje, kineske gaće sa greškom, pantalone sa četiri nogavice ili tako nešto? :D
Aj sad cu da vidim da napravim nalog:lol:
Evo jednog konspirativca i dobre dušice koja prodaje longines za 30% cene, al' nema slike i dogovori moraju da budu tajni.
Prilog 26341
Ne znam zašto, ali mi se čini da bi mu valjalo ponuditi onu polovnu gumu i častiti ga sa onih dvadeset po turu. :lol:
Pozdrav Matori zanima me da li si zainteresovan za razmenu posto ja duboko verujem da je sat zaista original i u to nemam sumnje citajuci tvoj oglas. Mene zanima posto imam farmu tovnih pilica i po kojeg petla u mestu Skrzuti da li si kojim slucajem zainteresovan za neki vid razmene?? Dacu ti i vise tovnih pilica saobzirom da i sam kazes da si spustio cenu i da sat vredi vise. Torima radujem se nasoj saradnji.
Poslao sam nasem prijatelju koji prodaje iwc predlog , da vidim da li hoce zamenu, naravno sve pravopisne greske su namerne:D Cekam odgovor:)
Samo se ti zezaj, a ako je tip plaćeni ubica koji se upravo vratio sa robije, cela priča neće izaći na dobro... :lol:
Hheheheh ljudi ima sanse da kupim sat, jos malo ubedjivanja, i ode mi kokoska Mileva i peto Milojica:lol:
Evo ga odgovor:
Paaa... hvala na ponudi ali nisam razmiljao na temu razmena neka ili kompezacija... za sada... Pozz
Bolje pozuri da natovis te pilice. Bice tu neka trampa,garant.
Trebao si kao dokaz da mu pošaljš one fotografije pernate živine koje si slikao-pristao bi garant:lol:!
Ovaj mi je srećko tako navukao osmeh na lice, da je malo falilo da kupim ovu nivadu a sajlu ću zamenim:D
Prilog 26413
Sve ostalo je ok :lol:
A vidi sto je nadogradjivao na prelepi primerak nastavke ..ima ij koliko ocesna jednoj strani :)))
neka nova Omega
Oznaka :
co-axial
chronometar
150m/500ft
OMEGA Seamester PROFESIONAL.
Limitirano izdanje u 100 primeraka. Radjeno za Michaela Schumachera sa oznakom :
SPEED MASTER RACING I SA GRAVUROM FERARIJA.
speedmaster and seamaster u isto vreme
Rolex za 100 jura, dobijen iz inostranstva, najverovatnije od blize rodbine koja se kune da je rolex oridjinale al su zagubili papire
Nakit, satovi i dragocenosti : rolex - ID 2445421 - Kupujem Prodajem
Seiko 5 s Rolex grbom i oznakama !? :lol:
kako je lepo biti nasmejan od rane zore..
Nakit, satovi i dragocenosti : rolex kopija jest ali kakva vidi opis - ID 2068979 - Kupujem Prodajem
jeste da je kopija ali vidi brale kakva je...
Bilo bi zanimljivo videti taj Rolex u originalu.
ovo neka fora ili... ? Rolex od 400.000 evra
Nakit, satovi i dragocenosti : Rolex Ice - 426.000€ - ID 1458 - Kupujem Prodajem
Evo i kutija za sat, može i za Rolex.
Nezgodan neki kalibar, protivavionski a može se tući i živa sila! :lol:
Prilog 29921
Bogami, nezgodan kalibar, koristan cak i protiv lako oklopljenih ciljeva :D
Ovaj je nešto manji kalibar ali koristi pancirnu municiju. ;)
Prilog 29934
Aha, poceo da usitnjava kalibre.
Dojavljujte ako izbaci 9mm, zanimljivo mi za kolekciju :D
Ima tu da padne i neka "malokalibarka" kako je krenuo. Najpouzdaniji alat za određivanje kalibra sata je naravno šubler! :lol:
Malopre sam ovde u Svetu satova na trećoj strani među polovnim satovima video interesantan Darwil po više nego povoljnoj ceni od 400 evra. Kupio dih ga ali me zanima mišljenje vas drugara sa foruma, da se ne zaletim. :)
Još nije prodat?
Šta čekaš-uleći! ;)
Ma imam samo 350 na gomili pa ne znam da li bi pristao da malo spusti cenu, sramota me da pitam. :blushing:
racunajte da je Darwil vec kupljen.... sad cu okrenem coveka i da ponudim 600 evra, takav sat se ne propusta !
Možda se oglašivač samo prevario zbog valute, jer vidim da nije forumaš, već se registrovao da bi prodao sat. Pretpostavljam da je hteo da traži 400 dinara, ali softver nije imao opciju da se odaberu dinari. Predlažem da se ubaci i ova opcija, jer zaista ne znam kako bih objavio cenu nekog jeftinog sata. Ako bih prodavao nešto npr. za 80 dinara, kako da to izrazim u evrima? Ko će još da se gnjavi sa decimalama? ;)
Uzgred, ima na prvoj strani jedan ruski koji mi je zapao za oko. Lako ćete ga pronaći. Opisan je da je 'kao nov', ali za te pare bi čovek očekivao da ga je nosio Hruščov. :D
Da li je ovde trebalo da pise 155 dinara?
Nakit, satovi i dragocenosti : Seiko 5 - ID 2734974 - Kupujem Prodajem
Pogledao sam oglase ovog prodavca i mislim da je samo stavio jednu peticu viška. Cene ostalih satova mu nisu nenormalne, tako da pretpostavljam da je u pitanju samo greška u kucanju.
Naravno, ima i drugih prodavaca od kojih treba bežati - jedni su oni koji namerno zacepe visoku cenu i čekaju ovcu da je ošišaju, a drugi su oni nerealni, tj. koji smatraju da njihov sat (ili šta već prodaju) vredi mnogo više. Ima nekih koje ne bih imenovao, a koji svoje satove uzalod prodaju mesecima, ili čak godinu i kusur dana, bilo da govorimo o KP, bilo o voćki.
E, koji je to sa kamenčićima? Kada sam pisao citirani post, mislio sam na neki komandirski koji je bio na prvoj strani forumskih oglasa, nošen je, a prodavac je zacepio 90€. Nov košta nešto manje od 50€. Link: "КОМАНДИРСКИЕ". [921823]
Imajući u vidu da sa Rusijom imamo međudržavni ugovor o slobodnoj trgovini, ne moramo da brinemo o carini. Onakva cena za pomenuti sat je krajnji bezobrazluk.
Neso i ja sam gledo taj sat i cudio se ceni.proba covek sta ces.
Eh, druže moj, mislim da mu je ovo najgore mesto za probu, bar ako hoće da ga proda forumašima.
To bi bilo isto kao kada bi probao da uvali yugo 45 nekom automehaničaru za 10.000€ :lol:
Guten Tag! Čuveni nemački proizvođač Seiko proizveo je sat koji je kupljen u Nemačku. Na osnovu oglasa upravo smo saznali da sat poseduje dan i datum, kao i to da najnoviji pravopis propisuje jednostavniji padežni sistem, a zatim i eliminaciju velikih slova i znaka interpunkcije.
Prilog 32614
Ništa ne može da tako razveseli čoveka kao mali oglasi. Ja ih prosto obožavam i više puta sam se zasmejao do suza da su moji ukućani pomislili da sam skrenuo.
dajte coveku veliku lovu, da ne "drama" opet...! :D
Prilog 33068