Seico Eco drive promaster :banghead:
Printable View
Seico Eco drive promaster :banghead:
carapaPrilog 44120
Original A klase koji je isti kao original :D
Prilog 44466 Prilog 44467
^ originalna replika:banghead:
Ovaj je baš preterao! :nono:
Bio je znatno ispred svog vremena, po rečima prodavca kupljen 1968 kada LCD kvarcni satovi nisu bili ni u planu ( pojavili su se negde 1974-te godine) a kao dokaz potura neki papir i uputstvo za mehanički Darwil. Strašno!
Prosto nemogu da verujem da ce neko na ovo da se upeca.... 1968 :ohmy:
davno sam video reklamu (ne za domace trziste, naravno) koja je otprilike glasila:
obeznedjujemo za vas najbolji internet od 1907. godine.
mozda covek zaigrao na humor...
@marko789 da original iz Swilzerlanda, mora da je to neki zaseok u središnjoj Kini.
Ne znam da li je ovaj oglas za ovu rubriku, ili je možda potrebno otvoriti temu za bezobrazne i prevarantske oglase.
Prilog 44906
Ukoliko se ne vidi tekst, evo citata:
Da bi se uporedile cene, evo dva screenshota sa sajta proizvođača. Kao što se vidi, ovaj model košta 2106 rubalja (oko 50€), odnosno šezdesetak dolara.Citat:
O ovom satu vam mogu pricati dva dana, placen je 220e, a tog decka koji ga je doneo iz Rusije, kostao ga je ko Sveti Petar, jer dok je spavao u vozu ukrali su mu punu torbu satova, tako da se po ovaj sat morao ponovo vratiti, pravljen je u posebnim serijama za Rusku mornaricku vojsku, tako da moze da radi u podmornici jer mu nesmetaju magnetna polja, vodootporan 200m, na udarce, sa 30 rubina Automatic, sat nenavijen, mislim dok nije na ruci odradi 31 sat dok ga nestavite na ruku, jos je pod garancijom od salona satova a Rus proizvodjac garantuje 10 godina rada.
Prilog 44904Prilog 44905
Nadam se da prodavac neće naći toliku naivčinu.