re: Slike satova koji mi se sviđaju
GRAAL!!! (Ne mora bas 1200, bilo koja bi me zadovoljila :D) Eto... Skroman sam ja...
Svi (a ja posebno) nesto tupimo, kao: in-house, tradicija, turbijoni, avioni, sarme, cuda, a nesto ovakvo ti se zalepi za srce i nema pomoci :D Dobro, ne bih bas menjao Tenere za njega, mada, kada bi se pojavio neko sa takvim predlogom - ne znam sta bi bilo :)
http://www.doxawatches.com/sub1200t/Sub1200T_prof.jpg
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Meni je ona modro plava verzija srcu bliža, potpuno se slažem sa tobom ;)
Prilog 102278
Citat:
anbeast kaže:
Koji je ovo Orijent, darguljce? :D
Ima ga ovde, i na nekim ruskim sajtovima
ORIENT FM03005W
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Rolex mojeg prijatelje. ..prelep.
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Još malo ovih limitiranih
Ima više boja
Smorio ovaj za smrtnike sto imas pa prelazis na LE?:-P
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Da ne otvaram temu za kupovinu jer necu bas sutra otici da kupim pilota, nego ajd ovde u kafani da pitam.
Indijanci, ima li sta pametnije od ovoga u ovom fazonu i za ove pare?
Sport Watch
Prilog 102374
Svidja mi se sto nije bas, bas kopija drugosvetskoratovskog (sta kazete na rec, a, a ??? :)) dizajna nego je kao modernija interpretacija. 45mm je sto je odgovarajuce za takav pilot... Maltene kosta 100 evra. Koliko ja znam ,za te pare moze da se nadje samo onaj Seiko (koji jes automatik, ali je minijaturan).
Kad smo vec kod ovih satova, sta mislite o Laco Flieger-ima sa miyotama? U kojoj meri je to blasfemija?
Sad nesto gledam, nema miyote na njihovom sajtu, samo Laco 21. Sta je to, ETA sa Lacovim rotorom? Po ceni bih rekao da ipak NIJE Eta. Zna li neko iz glave da ne listam 30 strana na WUS-u?
Odavno hocu flieger, ali realno, Stowa i Laco sa rucnim navijanjem su mi van domasaja. Nesto kontam, ako vec nije 53mm u precniku i nije sa rucnim navijanjem, bar da bude od firme koja ih je istorijski pravila. Sta mislite?
Laco 21 ti je zapravo Miyota. To je samo neka njihova interna oznaka.
E sad, sat kao sat mi je ok(laco), ali mi se nikako ne svidja providni poklopac, koji je po meni upropastio sat, barem se meni to nikako ne svidja. Puno bolje resenje bi bilo da su stavili neki poklopac sa nekom lepom gravurom. To je zapravo i jedan od razloga zasto nisam nikad ni uzeo taj sat.
Za rec svaka cast.;)
Inace imas jos jednu opciju kod japanaca kad je u pitanju drugosvetskoratovski stil, a to je onaj Orient Flieger.