Da, da i od mene preporuka. Imam crnog, jako lep sat. Čak ni orient oznaka protiv koje se digla kuka i motika uopšte ne smeta i fino je uklopljena...
Printable View
He, gledao ga ja ponovo (na fotkama) nakon RuSovog posta i u principu mi se dopada, ali Tdr logo ne mogu da svarim, pa to ti je :-) Imam ga na Makou Xl i tu sam naučio da ga tolerisem, ali na jednom svedenom, ratnom dizajnu mi sav taj "barok" bode oci :-D
Kako god bilo, to sam ja, možda na kraju i njega uzmem. Nekakav Flieger moram posedovati, naročito sada kada sam prodao Nighthawka (koji mi je bio jedini pilot, osim Sturmanskog)...
Prilog 102429 ..........
I tebe Zagore treba banovati, barem na 3 meseca
Izvini bruder,tako sam smrsao u dzepovima da mi samo ostaje da mastam i da molim deda mraza. Mozda cu sam sebe banovati :banghead:
Uh, al' je dobaaaar ovaj JLC... uzas! Za istetovirat ga...
A sad off, ali moram da se nadovezem na nesto sto je Anbeast napisao, a ja o tome toliko vec dugo razmisljam, ali nikako da "ispljunem", da otvorim dusu - sve mi nesto nezgodno radi raje koja voli ono sto ja ne volim, a cije misljenje i te kako cijenim...
Dakle... bilo kakava "bimetalna" narukvica, ma o kojem satu da se radilo; pepsi bezel; "cyclops lens" na bilo kojem satu da se nalazio; i evo, nazalost, taj Orientov logo, koji je krivac da jos nikada nisam posjedovao jedan od ovih satova... "TDR", kako ga je nazvao Anbeast, ili - unaprijed se izvinjavam na ovako crnim asocijacijama - logo neke od ovih novopecenih, fantomskih "osiguravajucih" kompanija, "zvucnog" imena, tipa "Royal Osiguranje" - a po nepisanom pravilu slijedi i otvaranje privatnog fakulteta - a sve u vlasnistvu novopecenog tajkuna, bivseg magacinera, ili sta ja znam cega vec... (ako se neko sjeca onog skeca Nadrealista: "Mi smo stara sarajevska piljarska familija... tu smo od sedamdeset druge... evo imamo i grb...")
I da me ne shvatite pogresno, i ja ih gotivim, a par modela mi se zaista jako, jako dopada, vec dugo (eno, npr. onaj Skyev Bambino... jednostavno fanstastican sat), sli dzaba, neke stvari u ovom nasem svijetu ovisnosti o satovima nikada, ali nikada necu svariti.
Ma dobar je taj Orient, ništa mu ne fali....meni je najgori Seiko 5 logo, katastrofa.
Bradati pogledaj neke Zeno ponude, mislim da je imao jedan small second poprilično povoljno na KP.
Aj' da i ja izjavim nešto za Dnevnik :)
Meni se logo Orienta dopada.
Prilog 102438
Bilo bi dosadno da nas nema raznih ;)
sličan logo ima tvornica posuđa EMO CELJE, bivša, sadašnja EMO ITT, EMO ADRIA
Orient - KUL, Orient logo - NEKUL :-D
Videh danas u Nisu onaj Citizen pilot. Ne izgleda lose, veliki sat. Ko tanjirić za desert :-) Nisam ga probao.
Pošto onaj Flieger Orient? (vi sto me znate, znate i da sam lenstina pa mi lakše da pitam nego da guglam :-))