Tako je Uroše.
Inače lepa mi je ova plava boja brojčanika na novom Bambinu. Kazaljke mi se ne dopadaju. Lepše su mi one sa prve generacije Bambina.
Printable View
Tako je Uroše.
Inače lepa mi je ova plava boja brojčanika na novom Bambinu. Kazaljke mi se ne dopadaju. Lepše su mi one sa prve generacije Bambina.
Kada vec Vlajo pomenu...Moram da proinam da meni nista nije jasno oko ove bulove. Nisam se preterano ni bavio, ali meni ta situacija izgleda kao ono DOXA kvarcni sat od 200e i legendarne dokse. Mislim da te fabrike nemaju veze jedna sa drugom...
Tako mi i ovo izgleda, Bulova (citizenova), Bulova AccuSwiss, Bulova Accutron, Accutron II... Da li su to serije, ili nekakvi podbrendovi...da li se neko bavio time, mozda?
Prilog 104579
Jedno od zanimljivijih pakovanja (kutija) što videh u poslednje vreme... A i sat nije za baciti...:)
Pakovali su još neke modele u toj varijanti, Citizenovi dajveri su pravi radni satovi, izdržljivi, pouzdani, Orcu ne mogu da prežalim...
23jewels,
Sve je to Bulova.
Nešto mi se u poslednje vreme sviđaju ovi starovremenski Seiko modeli sa kvadratnim hronografima...
Automatik 6138 Kakume
Prilog 104628
Kvarc V657
Prilog 104629
Prilog 104630
Kockica Japan Made:thumbup:
Prilog 104750 Prilog 104751 Prilog 104752
meni nesto ovaj ne da mira vec jedno par meseci
Prilog 104753
Odlican sat!!! Malo je komplikovaniji za stelovanje!!!
Verujem da je, ali imam i ja godina i kila pa cu se po'rvati s njim :D