Re: Prodavci satova sa domaćih online aukcija - iskustva, zapažanja, utisci
Citat:
miskostuka kaže:
Al si ga ubo postovani,..Pa Aca Gangana je najveci poznavalac satova na Balkanu i u Evropi,uz to i procenitelj zvanicni za retke i stare satove..!!! Zovu ga i plate mu da proceni sat koji niko nikad nije ni video od nas. Ono sto on ima u malom prstu,svi mi nemamo jos za 50god u glavi,hahaha. Iskreno i s postovanjem Milos M Stojanovic....sramota me da kazem da sam kolekcionar satova,posto je ovde davno prozvana legenda u poznavanju casovnicarstva ...:adore: Aleksandre !!!!!!!!!!!
Uboscu ga ponovo, postovani, da prostis, kad si se vec nasao pozvanim da prozivas.
Aca Gangana? Da, ko za njega nije cuo, ne moze se nazvati kolekcionarom i poznavaocem. To je jedno od najcenjenijih imena savremene horologije, poznat sirom Balkana i Evrope. Ma, kakve Evrope! Sirom sveta, a i sire. Intergalakticki strucnjak, "procenitelj zvanicni" i nezvanicni za retke i stare satove, koje niko od nas smrtnika nije video. Toliko retke i toliko stare i toliko nevidljive, da ih ima samo po jedan komad - i to onaj koji on sam sklepa od 5 drugih poluraspadnutih satova, i stavi na Limundo.
Pojasnjenje za miskostuku: Pomenuti g. Gangana je valjao frankenstajne preko Limunda, u sta su se mnogi clanovi Foruma uverili. Zato je ovde pomenut. Da li zna ili ne zna nesto o satovima, ovde nikoga ne interesuje, jer to svoje nesagledivo znanje ni sa kim ovde nije ni podelio. Da li je dobar covek ili nije - jos nas manje interesuje. Jedino sto je bitno jeste da je prodavao frankenstajne. Jel sada malo jasnije?
Samo mi jos reci ko angazuje Acu Ganganu da "zvanicno" procenjuje satove, ziv ti ja. Verovatno Sotheby's, filijala iz Donjih Prdojevaca?
Sto se tice King of Serbia, jos jednog velikog poznavaoca i moralnog gorostasa kome sada izigravas advokata, ne bih se vracao na njegov lik i delo, vec mu je posveceno mnogo vise paznje i prostora nego sto zasluzuje.
P.S. I mene bi bilo sramota da sam na tvom mestu, bar smo se u necemu slozili.
Svaka cast majstor Simo ,nisam rekao da ne postujem tvoje objave i delo,vec samo pisem istinu o ljudima koje licno poznajem i koji se trenutno smeju komentarima,javili mi se i rekli mi da se ne upustam u rasprave,jer ne zasluzujem da mene pljuju razni. Ne oglasavaju se na gluposti,a ta titula MODERATOR, verovatno bih je i ja imao sada,s obzirom da sam veoma lepo poceo na ovom cenjenom sajtu,da nije bilo pojedinaca da mi srozaju i reputaciju i uticaj . Zato se od srca zahvaljujem Igoru ,koji takodje moze da nam predaje satove u prste,a koji me je ovde usrao kao i mnogi pojedini koji stvarno nemaju pojma sta su satovi,osim sto procitaju i prekopiraju s neta na ovaj sajt. S covekom sam se upoznao u Bg ,na sajmu i stekao neraskidivog prijatelja,koji je usput,ako se neko seca nase prepiske od ranije, mene toliko isprozivao kao preprodavca satova,da su se zdusno prikljucili mnogi poltroni i ulizice sa foruma, da se normalnim ljudima zgadilo od prepiski,sto je i meni stizalo na private i mnogi mi davali podrsku,ali nisu imali damu da se oglase javno....a jos uvek ovde pisu i kopiraju tekstove sa Neta,,,znalci brate veliki. Usput ,stiglo mi je toliko poruka iz drugih zemalja u toku ovih mucnih bar za mene prepiski danas,ali cekam potvrdu da ih pustim ovde. Iz postovanja prema sajtu i Moderatorima,ne zelim da objavim jos puno poruka od ranije koje su mi privatno stizale ....i to od clanova koji jos uvek haraju,hahaha ovim sajtom.Zato ,ako neko ima sta da pise,neka me kontaktira privatno....Mozda postanemo kucni prijatelji kada se vidimo uzivo,hahaha. Pozdrav svim iskrenim zaljubljenicima u satove Milos M Stojanovic
Misko, nisi ti niciji advokat ovde. Ko god ima nesto da napise slobodno neka to uradi, ali licno, zato bih te zamolio da te tvoje prepiske preko privatnih poruka, telefona ili koje cega zadrzis za sebe, a onima koji ti to pisu slobodno reci da ovde sami napisu nesto ako to zele.
Miško, obrisanim postovima sa privatnim porukama i ovim poslednjim si prevršio svaku meru. Ukoliko su članovi foruma izneli zamerke na rad pojedinih prodavaca, odbrana u stilu 'on je dobar čovek' ili 'razume se u satove' pada u vodu, jer to je zamena teza. Njihovo znanje može biti veliko, a o poštenju neka sude oni koji su sa njima trgovali. Imao si prilike da kulturno i normalno odgovoriš, ali pošto to nisi želeo, priča se ovde završava.
S druge strane, postovi kojim vređaš ceo forum i njegove članove nisu primereni i ne spadaju u način komunikacije koji ovde prihvatamo. Niko ne spori da imaš znanje i iskustvo, ali nepristojno obraćanje i takav nivo diskusije nećemo tolerisati.
Nadam se da ćeš naći neki drugi forum na kome ćeš moći da učestvuješ, jer od ovog trenutka ti je pristup Svetu satova zabranjen.
A mene drma gripa nekoliko dana te nisam ovo pratio uživo :). Zanimljiva prepiska.
Da se ne naljute ucesnici rasprave, meni je kao spanska serija plus sto nemam pojma o kome se sve radi u seriji ;).
ma, ljovisna, kasandra i sulejman zajedno nisu nista u poredjenju sa ovim ovde nabojem emocija, teorijama zavera, vladama iz senke, klanovima, poltronima, ulizicama, izdajnicima, nepravedno zapostavljenima i prognanima... valjda ce uskoro kraj serije.
samo da se sad ne pojavi iznenada necije vanbracno dete, koje je odnegovala ona babina jetrva koja je bila udata za komsiju casovnicara...
simo, al' ga ti nabrojao....priznaj da si gledao Sulejmana!
Citat:
sima hrabri kaže:
ma, ljovisna, kasandra i sulejman zajedno nisu nista
Eee,Simo.
Mario već napisa...
A ja se čudim kako se ti tako amaterski oda
:D