Casio ProTrek - da li postoje kopije?
Nov sam na forumu, ovo mi je prvi post tako da se unapred izvinjavam ako je pitanje vec bilo postavljano...
Interesujeme dali postoje kopije Protrek satova? Gledao sam na nekim stranim forumima i navodno ne postoje, ali svejedno hteo sam da proverim dali neko ovde konkretno zna nesto o tome.
Konkretno mene interesuje model PRG-240t, na Sense web-shopu cena je oko 300e, dok sam na Kupujem Prodajem nasao isti taj sat za 200e, sto uopste nije mala razlika u ceni...
Vizuelno mi izgledaju isto, sad neznam dali je original ili kopija?
https://www.kupujemprodajem.com/Casi...htm?filter_id=
Re: Casio ProTrek - da li postoje kopije?
Dobro došao i bolji te sat snašao.
Što se tiče pitanja da li ima kopija pomenutih satova, ne znam, verovatno. Kopira se sve i svašta.
Da li je sat tog prodavca kopija, meni izgleda kao da nije. Ono što ti mogu preporučiti to je da kupiš od prodavaca od kojih sam i ja kupio i sa čijim satovima nisam imao problema, pri čemu su satovi bili orginali.
Dakle, to su ova dva prodavca:
Pretraga oglasa - Kupujem Prodajem - od ovog prodavca kupovalo je nekoliko članova foruma, sve je bilo ok
Pretraga oglasa - Kupujem Prodajem
Ako nemaju sat koji te interesuje, pitaj ih da li mogu nabaviti. Verovatno će potrajati nekoliko dana.
Re: Casio ProTrek - da li postoje kopije?
Na kraju sam kupio kod ovog Lazara, nisam imao strpljenja da cekam :) Preuzeo sam lično, krajnje korektan dečko, razume se u ono što prodaje. Čak mi je malo i spustio cenu :)