Re: Najbolje, najkvalitetnije poruke na forumu Svet Satova!
Evo da svima javim sinoć sam postao ponosni tata malom Marku u 9.20.Sve je prošlo u redu i ovaj put bio sam do kraja poroda,prerezao vrpcu i poslikao mališana.
Hvala svima na čestitkama!
Još da je netko tu blizu pa da i nazdravimo,al to budemo čim netko navrati u posjet k meni.
:thumbsup:
Čestitam :congrats:Neka ti je Marko živ i zdrav, a ako se ne vidimo, da nazdravimo jednom virtuelnom forumskom :beer:
Cestitam.nek je ziv i zdrav.
Cestitam!:congrats:Da je ziv i zdrav.
Jel si mu spremio neki sat,koji ce biti samo njegov?;)
Hvala na čestitkama!
Zasad sinovi nemaju svojih satova al budu ih imali čim im budu trebali.Inače zar nije dovoljno da im otac iz dana u dan stvara jednu od jačih kolekcija satova,koja se sve više bazira na vojnim satovima.Ako sve bude u redu osim sina ove dane ima za doći i nekoliko satova.Da izdvojim tri ručna vojna,džepni Zenith s alarmom (sat vidljiv samo u katalozima a sad i kod mene super očuvan)zatim 8 day goliath s pripadajućom kutijom da može stajat na stolu,te sat s štopericom samo vrlo stari-vintage model sasvim očuvan.Još sam u pregovorima(moram ga platit pa je moj) Zenith DH njemačkih snaga.
Pa sad recite da sinovi neće biti zadovoljni!
^
Imace vrednu kolekciju.:thumbup:
Pero, ja ne znam ima li lepših vesti !!! Čestitke od sveg srca !!!:yes4:
Kada u sreći, zdravlju i veselju malo stasa, odmah ga učlani na forum ! :thumbsup:
Petre, da ti i ovde cestitam! Znam da deca donose najvecu srecu u zivotu, satovi su tek posle :).