Ma svaka boja je dobra samo kada nije siva :). Zgadila su mi se siva kola. Ima ih kao Golfa dvojki pre 15 godina.
Printable View
Ma svaka boja je dobra samo kada nije siva :). Zgadila su mi se siva kola. Ima ih kao Golfa dvojki pre 15 godina.
[QUOTE=RUS;182283]Na danasnji dan pre 24 godine Crvena Zvezda je postala sampion evrope, pobedivsi francuski Olimpik u Bariju.
Moze neko da voli ili ne voli Zvezdu, ali cinjenica je da je to uspeh vredan divljenja, koji nazalost tesko da ce bilo koji klub sa ovih prostora uspeti da ponovi.
:thumbup:
Zare,
Ja sam zato i uzeo crvenu- dosadila bezbojna auta.
Poslao mi buraz nekoliko fotki iz Le Mans(inace zivi i radi bas u Le Manu,koja sreca u zivotu :dance3:) pa da podelim sa vama Prilog 111732 Prilog 111733 Prilog 111734 Prilog 111735 Prilog 111736 Prilog 111737 Prilog 111738 Prilog 111739 Prilog 111740 Prilog 111741
Ej sirotinjo....
ja isto imam crvenu, to je najbolja boja za auto po meni, prvo je upadljiv, a drugo sto je zahvalna za poliranje i tesko stari ako nije metalik
stavise sada bih i uzeo beli auto ali ne one vanove nego posebnu belu koja se doplacuje kao metalik
Le Man je Le Man. Ali j.... to kad stalno pada kisa ;).
Sto se boje tice ja bih skoro uvek uzeo beli auto. Ni Francuzi vise ne farbaju kola u one lepe pastelne zelene, cigla, zute, narandzaste i sl. boje koje su jedno vreme imali Twingo, po neki Clio, Saxo...
бела је популарна у јапану, то је њихова тркачка боја, као црвена у италији или зелена у енглеској
скоро сам у гранд мторсу гледао нову фијесту у салону била је беле боје али посебне беле која се доплаћује, није као овај клио из француске што су довлачили са аукција и много је лепа
иначе да Жаре, у праву си, никад се не бих сетио тога, а онда уђем у фолдер са колима и нађем овакве комаде, одноосно у само овим и ниједним другим бојама
Prilog 111773Prilog 111774Prilog 111775Prilog 111776Prilog 111778Prilog 111779Prilog 111777Prilog 111780Prilog 111781Prilog 111782Prilog 111783
Ja na autu preferiram crnu. Odmerenost, elegancija i stav
Prilog 111791 Prilog 111792 Prilog 111793 Prilog 111794 Prilog 111795 Prilog 111796 Prilog 111797 Prilog 111798 Prilog 111799 i naravno pivcePrilog 111800.....Le Mans
Kad smo vec kod cuvene trke, koja je jos uvek u toku, TAG Heuer je izbacio limitirano izdanje svog Carrera modela kako bi obelezio povratak Nissan Nismo tima u ovo prestizno takmicenje.
Prilog 111801
Prilog 111802
Prilog 111803
Da li je danas neko raspolozen za kosarku?
A da zna da hoda :)
Ajmo malo ozbiljnih tema u neozbiljnoj temi :)
Interesuje me da li neko ima iskustva sa prelaskom u inostranstvo? Konkretno, imam diplomu ekonomskog tehnicara (koja ne vredi ni boba preko, pretpostavljam), izuzetno znanje engleskog jezika, dobro poznavanje rada na racunaru, relativno solidne majstorske vestine, brzo ucim i ne libim se bilo kojeg posla. Podrazumevam, valjda, da od plate u inostranstvu svakako mozes da se prehranis i obezbedis nekakav pristojan zivot, ali je smestaj skup, koliko znam. Svako misljenje i iskustvo je dobrodoslo
Javim ti se malo kasnije na pp...
Prilog 111923 BRAVOOOOOOOOOOOO :congrats:
Ne znam gde drugde da napišem ovo.
HVALA forumu, naučio sam dosta o satovima,
i naravno čestitke članovima bez kojih forum ne bi bio ovako dobar.
Samo nastavite :congrats::congrats::congrats: .
Zaplenjen sat vredan gotovo dva miliona dinara
Blic Online | Zaplenjen sat vredan gotovo dva miliona dinara
Koji baksuz ali i nije razmisljao
Prilog 112014 NAJBOLJI :adore: HVALA MOMCI
Ovo je bilo pomalo neocekivano, ubiti veliki Brazil... Svaka cast
Bravooooo Momciii :adore:
haha :haha: :hahaha:
https://www.youtube.com/watch?v=yeQkX2WzWfY
Nova Alfa Giulia, V6 twin turbo 510HP
Prilog 112137
Prilog 112138
Prilog 112139
Prilog 112140
https://www.youtube.com/watch?v=SmVDAhRUExQ
Eeee lep je zemo, lep! No taj mi ne bi trajao vise od 6 meseci :D
Koja halabuka oko Alfe po forumima- strahota!
Meni lično: nak'-nak'. Ok je al nemam wow utiska.
meni isto ama baš ništa posebno kao i svaka alfa uz dužno poštovanje pprema ljubiteljima iste, svaka mi je rđava
inače sva ta auforija mi je neshvatljiva i veštačka, kao i današnji marketing ali to je za neku drugu temu
niti imam potrebu za njom, niti ko od nas ovde ima potrebu, a jako retki imaju i novac da je priušte, niti je bolja od nemačke trojke istog cenovnog ranga, niti se pokazala kvalitetnom ali zato su je izreklamira više nego sestre kardašijan i novi ajfon, jezivo
Milane! Alfa je nekada davno pravila izvanredne automobile. Sada pokusavaju ponovo nesto da prikazu. U svakom slucaju, model sa ferarijevim modelom ce imati izuzetne karakteristike. Nemoj nipodastavati.
A to da niko nema stvarnu potrebu za njim je istina. I to da vecina nas nema novaca za njega. Neki bi mozda i nategli, al' da se sele u sator i deca da jedu 'leba i masti :) Cemu to?
A sada. Aj' sto madajari pate ot tih hebenih nemackih auta. Vazdan su bili saveznici ili vazali im (dobro, vrlo davno ne). Al sto vi u toj bivsoj Jugi patite valjda jos vise od tog nemackog fetisa, e to mi nikako nije jasno ... Ja sam doduse samo jednom imao nemacko - doduse Skodu, al' to je to - i napusio sam se sa njim bas dosta. Najlepse su me sluzili stari Renoi i dosta noviji Citroeni. Bogami i ono s. od Dacije je stigao do skoro 200 hiljada bez ikakvih problema. A gledam tu ljude, pa i drugare kako se pate sa golfom 3. ili 4., nebitno. Auto - auto. Najbolji je kada pouzdano sluzi uz sto manje troskova. Bogami nije lose ni ako ide, pa se moze i preticati. A tek ako je i udoban, ih!
Zolltane, nemačka kola su svuda na svetu obožavana, pa i kod nas, ovde su generacije rasle uz TAS i opel automobile, ljudi su kuce pravili donosili sa tim kolima materijal, isli na more tovarili namirnice, VW je bio narodno vozilo
a ovo silovanje mozga a la ajfon i porodica kardašijan sa novom alfom mi jako smeta, kao i egzaltirana alfa sekta što ljude deli na one sa stilom koji voze alfu i seljake i primitivce jer ne misle kao oni, uz duzno postovanje prema ostalim korektnim i zdravim ljubiteljima alfe
ne znam cemu to kad 90% onih koji imaju sreću da rade rade za minimalac od 200evra, kupiće je poneki pošteni učesnik privatizacije i to je to
jeste Dacia presla ali je napala braon pošast ;)
P.S. alfa stvarno ima bogatu i blistavu istoriju, pisao sam diplomski na engleskom o istoriji te kompanije, po meni posle Mercedesa kompanija sa najblistavijom istorijom, a i kasnije su imali dosta dobrih modela i nije da je ne volim, ali sam je zamrzeo u poslednje vreme zbog prenapadnih ljubitelja, stvarno vredjati ljude koji misle drugacije je cist fašizam
Alfa je najbolji auto posto si sa njom jednako srecan dva puta: 1. put kad je kupis i 2. put kad je prodas.
Drugari... treba mi mala pomoc, o cemu se radi, ide leto i tako te stvari, a ja para za novi parfem nemam, a ostalo mi je jos oko 20-30ml Davidoff Cool Water, a bice super ako mi traje jos pola meseca. Je l' postoji neka mogucnost da rastvorim nesto u njega, da bih dobio malo na kolicini, barem jos 15-20ml i da mu pojacam malo miris? Pozz. svima!
Ne znam kako funkcionise to sa rastvaranjem, ali mi pade na pamet da u Kralja Petra ima parfimerija Sava, (pri dnu blizu sina), oni su ranije imali mirise koje su pravili sami. To je bila jeftinija varijanta od kupovine parfema, prosetaj (ako si iz Bg).
Nis brate, ma imam ja semu i za po 15 evra da uzmem originale, al' bas nemam nista, ni za trosak cak.
Ovo je teško nacrtati a kamoli izrezbariti. Šteta što sam materijal nije postojan pa ovakav rad brzo propadne. To uvek pomislim i kada vidim rezbarije u ledu (skulpture i sl).
Amazing Pumpkin Sculptures
Најбоље у Европи. Хвала!
Prilog 112340
Управо освојисмо и Светску лигу. Хвала!
Prilog 112341
Vaterpolisti Srbije pobedili Hrvatsku: Odbrana titule i Olimpijske igre! | Ostali sportovi | Novosti.rs
Pokidasmo dve zaredom :) Svaka cast, da imam veliku zastavu sad bih je pustio sa prozora
Pozdrav drugari.
Odmah u startu da se izvinem na off-u, ali moram se posavetovati sa Vama.
Naime kupio sam dva "coin egde" pilotska kućišta (hvala kolegi mizzy-ju koji mi je rekao naziv tog tipa pilotskog kućišta), 44mm, čelik, predviđena za Unitas 6497 ili 6498, koja izgledaju ovako:
Prilog 112514 Prilog 112515
E sad u dilemi sam šta dalje, kakve satove budžiti, kom carstvu se prikloniti?
U principu volim da "budženi" satovi budu hommage (da imaju uzor u poznatom brendu), a ne fantasy tipa (izmišljene kombinacije brojčanika i kazaljki), tako da mi je trenutno ideja:
1. za prvo kućište omaž starovremenskom IWC i Zenith pilotu (verovatno još brdu brendova jer su svi bili na sličan kalup), ovako nešto:
Prilog 112516 Prilog 112517
2. za drugo bih želeo nešto drugačije, neki omaž Hamiltonu i Longines-u, ovako nešto:
Prilog 112518 Prilog 112519 Prilog 112520
...mada naleteh na jedan fantasy (valjda je fantasy, pojma nemam) koji mi izgleda brutalno...
Prilog 112521
To je suštinski dilema, otvoren sam za sve predloge, čak i za drugačije kombinacije brojčanik-kazaljke, jer sam apstrahovao čitav niz pilotskih brojčanika (isto tako i drugih) koji se kombinuju sa strelastim kazaljkama u ubeđenu da ta kombinacija nije za "coin edge" kućište.
Unapred hvala na pomoći, i molim moderaciju da premesti ovaj post u drugu temu ukoliko smatra da ćemo otići suviše u off.
EDIT:
E do K, sad naleteh na ovo, i to mi dobro izgleda... :confused: Jedino što takvog pilota već imam (Orient)...
Prilog 112522
Komso......Bas mi je drago da si se i ti odlucio na to. Mislim da ti je poznato da sam ja vec dva radio na slicnu temu.....ustvari mene je svemu tome privuklo ne kuciste, ne izgled...nego mehanizmi. Tj...UT 6497 i 6498.....jednostavno imaju nekakvu draz ti mehanizmi. I ogroman uzitak je dok ih sredjujes, planiras, sklapas. Na ovim predlozenim modelima ima dosta lepih. Medjutim imas i gresku....pokazao si i model sa centralnom sekundarom....to ce ici malo teze ako budes radio sa UT ili Etom 64xx. Mislim moze se ali ima dosta prepravke.....
Inace moj savet ti je da posle nabavke kucista sada nabavljas mehanizme, jer ti o tome ovisi kakav cifer ces ubacivati.
Meni licno je bolji 6498, mada je teze za nabaviti jer je redji mehanizam.....jer vise volim sekundaru na 6.....
Puno srece u izradi......i obavezno poslikaj proces kao sto sam i ja za svog prvog UT 6497......
Mario, hvala na savetima, nije greška znam da bi bilo tešlo nabudžiti centralnu sekundaru, nego sam sa fotkama Hamiltona više ciljao na taj tip kombinacije brojčanik-kazaljke...
Što se tiče mehanizama, to će možda biti rešeno koliko danas, samo da se dogovorim sa drugarom... Jedino što zaboravih da li su u pitanju UT 6497 ili UT 6498... :banghead: