Srecan 8.mart svim damama( sto sam fin ;))
Printable View
Srecan 8.mart svim damama( sto sam fin ;))
Nego sta! Sretan Osmi mart nasim damama s foruma, i svim cerkama, majkama, sestrama svijeta!
Znam da bi svaki dan trebao biti njihov dan, a ne saml ovaj jedan, ali ostala mi je ta lijepa navika da ga nikad ne zaboravim.
.....+1 :flowers:
Hvala momci! Bas ste divni! :)
Kratko pitanje, nadam se da ima clanova kojima je umetnost jaca strana nego meni...mada ni misljenje ostalh nije na odmet...
"seriografija"...plagijat ili legitimna umetnost?
Koliko sam ja razumeo, to su reprodukcije slika poznatih autora, i moze ih biti jako puno. Konkretan primer, domaci autor Tapi je imao puno takvih radova, tehnikom ulje na platnu. Sta mislite?
Sretan 8 mart dragim koleginicama nadam se da ce vas biti u vecem broju na forumu.Ne treba puno neke hrabrosti Shmiz reci im pozzz
Bentley EXP 10 Speed 6 Concept
Prilog 108002
Prilog 108003
Oblikom karoserije vuče na AM,a enterijer je pererzija! 😍
Mozda i nije pravo mesto za ovo, ali smatram da je red da i mi kao jedan mali kolektiv odamo pocast poginulima u padu helikoptera sinoc. Srbija je danas ponosna na ljude koji su leteli u spas malom zivotu. Slava im, i hvala.
Neka počivaju u miru.
Mala obavjest- sutra 20.03 2015 u jutarnjim časpvima posle bureka i kavice počeće remont na centralnom satu za sirotinju te će ga majstori djelomično prekriti cca. 60% što može smanjiti vidljivost ostalih sporednih satova vezanih za njega.Ako neko uhvati malo vremena neka baciti pogled i prekontrolirati rad majstora da štogot ne sfušari jer malo duže nije radio takve stvari na ovom prostoru
plan rada vidljiv iz Niša
Eclipse Calculator – Eclipses in Niš, Serbia
PRILIKOM GLEDANJA KORISTITE PREPORUČENU ZAŠTITNU OPREMU DA MAJSTORU NEKAJ SLUČAJNO NE ISPADNE I OŠTETI VAM VID!!!
ima li neko ko će sigurno ići na sajam automobila trebala bi mi jedna mala usluga...može i preko priv poruke
Ne znam da li je neko već postavljao ovaj link... interesantan je za pogledati.
Top 35 Most Expensive Watches in the World: 1-35
Mislim da su zaboravili na onaj Seiko Credor Juri- skuplji je od ovog poslednjeg.
dok smo cekali na moskovskom aerodromu da malo prekratimo vreme sa par slika
Prilog 108795Prilog 108796Prilog 108797Prilog 108798Prilog 108799Prilog 108800Prilog 108801
Nice,nego, što ima u Moskvu?
^ Zimoća!
Kako vecina ljudi imaju vise satova a ne nose bili bilo dobro izvadit iglu da sat ne ide i ne trosi batetiju uzalud?
Bolje izvadi bateriju. Kada izvučeš krunicu mehanizam je otvoren za vlagu i prašinu.
I to je pametno izvadis i miran
Kod 90 % satova, kod izvlačenja ključa sat ne nosi kazaljke, ali troši bateriju, najbolje je bateriju izvaditi, tako ndema bojazni od razno raznih oksidacija kontakata, curenja baterija i sl.
Pusti, zaribace!
verglaš 15 sekundi pa pauza minut, za njega to ne važi
nisam se skoro ovako smejao za ovog konja, nisam normalan
When is a watch a prospex?
Treci post u temi-video
Kakav ludak...
Ali jbg, sat nastavlja da radi, kvarc je to.
Kvarc je keva:thumbsup:
Poštovani članovi foruma svima vama koji slavite Vaskrs želim da uputim najiskrenije čestitke,da ste mi živi i zdravi sto godina.Želim vam svima puno novih satova i druženja.
Pridruzujem se cestitkama.....
Srecan uskrs svima koji slave!
http://i1320.photobucket.com/albums/...ps9rdvvifw.jpg
je l ima neki sajt pored creation-a i onog gde imamo popust ako smo forumasi da se kupi casio G shock da imaju veliki izbor posto creation nema kockicu, a da stize u EU i da ide normalno garancija i kutija uz sat, ne nešto neoriginalno
Ima Sense watches :lol:. Doduše ne stiže u EU ali i onako nismo tamo.:D
sense odlicna ponuda i prvoklasne cene G modela ali nije sat za mene koji sam iz srbije
Creation prilicno tanak i ima bezveze modele, osnovnu verziju, a to je 5600 kockica nema, smešno, a bila im 40dolara
možda da probamo sa jomashop-om, je l oni razracunavaju neki izlazni porez ako iz amerike salju i sta slicno u EU
Nema ni Jomashop kockicu.
Sto bi razucnali bilo kakav izlazni porez?
nema istina, kad se nešto salje iz amerike prema evropi, je l se zaracunava neka izvozna taksa
Ne, kao sto rekoh vec, zasto bi bilo sta zaracunavali!?
To je nesto iz tvoje struke, znas kad se izvozne takse primenjuju...
http://www.discountwatchstore.com/ ima nesto nekoliko kockica u ponudi.
jeste iz moje je ali i meni je nelogicno zvucalo kad su mi rekli to u absolut time
no nebitno ovde ima stvarno dobrih satova, a kockica samo 47dolara :D