Re: Off topic chat zez soba!
Momci, lepo se dogovorite kada će ko da vozi i koji od motora, ali posle obavezno da vratite :D.
(Slikano juče kod opštine Vračar)
http://i270.photobucket.com/albums/j...ovic/002-1.jpg
Sto se ti nisi oprobala? Da nam kazes koji najvise juri :)
Ma, nema to kod nas. Fotomontaža. Priznaj!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Spade knjiga na tri nicka
Prilog 12645
Citat:
bezbi kaže:
Moj dogadjaj od danas.U jednom malom gradu u zapadnom delu Srbije u gradu odakle sam, nosim kod sajdzije stari Citizen da mi uradi staklo. Covek zavrsava i ja ga pitam jel radi servis i kazem mu za drugi sat i da je u pitanju ETA 2824. On meni na to kaze: "Decak, ne znam ja sta ti je to ali ako je mehanicki sat ima da ga rasturim, podmazem i sklopim za jednoooooooo(razmilja) 800din!" :)))
Potpisujem da ce majstor dobro da uradi svoj posao. Govorim iz sopstvenog iskustva kada jedan stari majstor iz Jagodine nije znao oznaku mehanizma ali je sjajno uradio posao. U pitanju je bila ista ETA.
Citat:
Vukas kaže:
Koje ce sutra @milanzmaj da nazove "vampirima" :)
Citat:
tolarbo kaže:
Potpisujem da ce majstor dobro da uradi svoj posao.
Potpisujes pravu stvar! Ceo mali grad radi sve kod njega.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
tolarbo kaže:
Koje ce sutra @milanzmaj da nazove "vampirima" :)
evo odgovora :)))
Prilog 12646
A mislis da si me pobedio! Ne ne, grdno se varas sinko :)
jedan jedini Vampir...
sali na stranu meni je jako zao onoga sto se desilo i necu vise da razmisljam da ono sto se pise dopada nekom ili ne. Najbolje je u svakom slucaju sedeti i citati sta se ima da citati. zasto da se osecam krivim za nesto sto mislim da nisam....
svakako niste to sto je bila tema jer da je tako Bezbi ne bi imao sanse protiv mene jer oka nisam sklopio i bolje da sam ovde proveo vreme