Ne znam da li ste videli članak, navodno je određeni gospodin na najlonu u NS pronašao džepni Patek. Da ne dužim, link do članka: KAO DEL BOJ: Na buvljaku kupio sat vredan million - Telegraf.rs
Printable View
Ne znam da li ste videli članak, navodno je određeni gospodin na najlonu u NS pronašao džepni Patek. Da ne dužim, link do članka: KAO DEL BOJ: Na buvljaku kupio sat vredan million - Telegraf.rs
Danas naleteo na clanak pa reko da postavim.
Sedam evra platio sat vredan milione? - Vesti - Reportaža/Srbija - ALO!
Sta mislite da li je original ili ne i kako bi ste se ponasali kada bi kupili ovakav sat kupili za 7 evra?
(Izvinite ako sam omasio forum)
Ako je vest tačna, onda je isto što i pozivnica za lopove. Pretpostavljam da je vlasnik jedva čekao da se pohvali, a pošto se novinarstvo svelo na puko prepisivanje članaka, i domaći novinari mogu doprineti narušavanju bezbednosti ovog čoveka.
Ako je ovo tačno ponovo će se ispostaviti tačnom moja tvrdnja da ako vam neko ponudi pun kofer para, i pun kofer sreće, uvek izaberite SREĆU!
Na buvljaku kupio sat vredan millione? - 24sata.rs
Ako nista i ne bude sa izborom srece, bar je uvek nizvesno :)
Vjerovatno ste culi za tu manifestaciju ali ajde da vam napomenem. Veceras se u Kotoru odrzava Bokeska noc, tradicinalana manifestacija koja se odrzava od 18-tog vijeka. Radi se o tome da vlasnici barki i ostalih plovila ukrasavaju iste raznim kreacijam, neke su saljivog karaktera, neke kritikuju drzavni vrh, neke obuhvataju aktuelene svjetske probleme.
Evo i par slika, na kraju se sve zavrsava vatrometom.
Prilog 73196Prilog 73197Prilog 73198Prilog 73199Prilog 73200Prilog 73201
Festa se nastavlja naravno u Starom gradu do ujutro. Pa eto ko je u blizini odnosno u CG neka dodje veceras do Kotora
Evo i jedan video od prosle godine
http://www.youtube.com/watch?v=INmmqzkiiyw
Mozemo samo da ti pozelimo lep provod :thumbsup: