Re: Off topic chat zez soba!
Surfujem danas malo po internetu i naidjem na zanimljiv clanak na Mondu. Naslov clanka je Jociću oduzeto sedam stanova i 12 satova
Evo odlomak iz clanka:
Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv bivšeg direktora JP "Puteva Srbije" Branka Jocića, njegove majke Radmile i još tri osobe zbog zloupotrebe položaja. Jociću oduzeto sedam stambenih objekata, kao i 12 ručnih satova.
Od Jocića se oduzima i 12 ručnih satova marke "patek filip", "žak leman", dva časovnika "emporio armani", dve "nautike", "ženev", "s. oliver", "master voč", "festina", "tiso" i "ges" - navodi se u rešenju Specijalnog suda u Beogradu.
Sta kazete na njegov ukus sto se tice satova (ovaj put cemo zanemariti onih 7 stanova :no:) mene je nekako onaj prvi ("patek filip) veoma zaintrigirao...
Sta mislite koliko je "cika Joca" plata izdvojio za takav sat....verovatno, s obzirom kolike su im plate, jedno jednu platu i putni trosak... :banghead::no:
S obzirom na druge satove koje je imao u kolekciji mogu da pretpostavim da na satu bukvalno pise "patek filip".
Uvukao mamu u kriminal! Covek ocigledno veze nije imao sa zivotom (ops, mislim satovima) :no:
A možda piše i Patak Filip a ne bi me čudilo da je sat imao i tri do četiri turbilona. :lol: :lol:
Citat:
d1d kaže:
S obzirom na druge satove koje je imao u kolekciji mogu da pretpostavim da na satu bukvalno pise "patek filip".:no:
Ahahahaah...izgleda da je tako...covek nema ukusa za satove ali izgleda ima za stanove..hehheeh :lol:
Predsednica fudbalskog kluba BANAT i vlasnica švajcarske fabrike satova NIVADA. Rođena u Paraćinu, odrasla i školovala se u Švajcarskoj a danas funkcioniše na relaciji Beograd - Ženeva.
VUKICA
Ajoooooooooooooojjjjj kakva šabanerija :banghead:
Prvo sam pomislio ovo zahebancija.....kad ono stvarno!!!
Ladno riba ima ceo sajt o sebi, kako je sponzoruša i koliko voli svoj shoping, i stvarno joj je matori vlasnik Nivada-e....
Na celom sajtu nigde ne pise kako se preziva, a Kolekcije satova koje Nivada proizvodi nose gastarbajterske i nazive koje zvuče prepotentno: Rockefeller, Millionaire, Diplomat, Superstar, Swissmaster, Moonmaster, Skymaster
Kao da im PR rade Grand i Saša Popović (unapred se izvinjavam svim poštovaocima Granda, Saleta Popovića i harmonilaških satova)
@jagodanbg
Svaka čast kako ovo iskopa, odavno se nisam ovako nasmejao...
1 Priloženi(h) fajl(ova)
@jagodanbg
Svaka cast kako si ovo iskopao :thumbsup:
Evo gde Vukica zivi:
Prilog 11454
A evo i jednog citata:
Garderober mi je prepun i vec razmisljam sta da uradim sa odecom koju ne nosim, a koja je previse skupa da bih je poklanjala. To mi stvarno postaje problem.
No comment...
Citat:
Tomash kaže:
Ajoooooooooooooojjjjj kakva šabanerija :banghead:
Prvo sam pomislio ovo zahebancija.....kad ono stvarno!!!
Ladno riba ima ceo sajt o sebi, kako je sponzoruša i koliko voli svoj shoping, i stvarno joj je matori vlasnik Nivada-e....
Na celom sajtu nigde ne pise kako se preziva, a Kolekcije satova koje Nivada proizvodi nose gastarbajterske i nazive koje zvuče prepotentno: Rockefeller, Millionaire, Diplomat, Superstar, Swissmaster, Moonmaster, Skymaster
Kao da im PR rade Grand i Saša Popović (unapred se izvinjavam svim poštovaocima Granda, Saleta Popovića i harmonilaških satova)
@jagodanbg
Svaka čast kako ovo iskopa, odavno se nisam ovako nasmejao...
Sabanarija je mala stvar ovo sto sam video je hardkore !
Citat:
Vladan_Stevanovic kaže:
Garderober mi je prepun i vec razmisljam sta da uradim sa odecom koju ne nosim, a koja je previse skupa da bih je poklanjala. To mi stvarno postaje problem.
E vala bas no comment...... "Blago" njoj kad joj je to jedini problem u zivotu....ccccc, kakvih sve "ljudi" ima...:no:
Samo se ti zezaj Vladane, videćemo kada ti stigne jedno 200 komada Rockefeller-a , Millionaire-a, Diplomata, Superstareva, Swissmaster-a, Moonmaster-a, Skymaster-a ,
a sve u vidu poslovne ponude koju nećeš moći da odbiješ...i sve to u gepeku najnovijeg Mercedesa CL :laugh: