Nemoj. Aludira na Rolex. Fuj to
Printable View
Nemoj. Aludira na Rolex. Fuj to
Majica je OK, ali da li vam se svidja sat na njoj ?
I onda mu kažu: Hajde na brzinu napravi par fotki sata.
Prilog 96633
Kojekude,ove fotke prikažu detalje na atomskoj razini!
Ako sam dobro zapamtio to je oprema autora ovih fotki:
SteveG's Chronometer Launchpad
Znanje+vrhunska oprema= fantastične fotografije
Strahota! Vidi se sve pa je možda i bolje ne gledati.
Nisi potpuno u pravu Vladane. Ovaj link je nesto sto se apsolutno podrazumeva ako neko voli satove ! Ne da vredi, nego ne znam sta ! Fantasticni satovi, fantasticne fotografije. Balavim na onaj VC Chronometre Royal...
Možda bi neko ko je studirao fiziku ili nešto slično ili neko ko je služio u ABHO jedinici , mogao da prokomentariše ove vrednosti radijacije koje su očitane. Inače u pitanje je Zlatoust Vodolaz 191 CHS i Šturmanski ( Gagarin model).
https://www.youtube.com/watch?v=JYtG36McC08
Jagodanbg
Whisky Stones® Beverage Cubes | Set of 9
^Dobra fora, jel imas to?
Da, dobra stvar
Ne,ali sam uzeo mermernu plocu pa cu sam da napravim,brusilicom cu da secem,valjda ce ispasti dobro.
Stavi slike kad zavrsis, da vidimo na sta to lici.;)
Koja fora sa ovim ?
....ohladiš u zamrzivaču i staviš u piće. Nema "razredjivanja" topljenjem leda
Zapravo je logicno... xD Hvala
Naravno.
Joooooj cokiiiii............
Prilog 97212Komarci su gori od vampira:banghead:
Interesuje me da li ovde ima doktora ili nekoga ko dobro zna prvu pomoc, konkretno saobracajne nezgode ? Imao bih par pitanja u vezi sa tim, posaljite mi PP ;)
Scotch on the rocks
Prilog 97274 Prilog 97275 Prilog 97276 Prilog 97277
Napravljene od mermera,kada se sece treba raditi polako jer se cesto okrnji ili prelomi,zato nisu sve istog oblika i velicine i ono najbitnije hlade za sve pare :D .
Jel hladi to sta? Ja sam davno mislio narucit pa sam citao online da bas ne hlade najbolje..
Ja sam ih drzao nekih dva sata u frizu lepo ohlade pice.
Ajde bas cu opet proucit to malo kad bude prilike. Thx!
Bože Mili!!! Sva mogu da shvatim, energija, emocija... sta vec, ali mene bi bilo strah...
Evo kako izgleda ciscenje brojcanika na cuvenom Big Benu u Londonu.
Prilog 97611
Ova sektaska igra prelazi u ozbiljnu bolest...
https://www.youtube.com/watch?v=n95NPbQ9Pu0
U rudnik to treba pa na njivu na 40 stepeni. Sve naravno istog dana. Terapiju ponavljati minimum 2 meseca.
Kakva glupost!
ALS Ice Bucket Challenge je zapravo neobican nacin da se skrene paznja na jedan zdravstveni problem. Nazalost postala je igra idiota koji se takmice u glupim nacinima da ga izvedu
Kao i sve sto je dobro kad tad budale okrenu naglavacke zbog svojih interesa. Evo nastupajuca gej parada je u stvari parada ponosa koja je pre mnogo godina predvidjena da pokaze da ljudi koji se na bilo koji nacin razlikuju od proseka nisu nista nikakvi monstrumi. Ali lobi video sansu da napravi to sto je napravio i bice derbi na ulicama ovih dana :) :).
Nego, ovo verovatno vec ide u politiku, ne znam da li je dozovljena, ako nije brisite.
Prilog 98027 Bravo momci za divno vece.Nisam ni sumnjao u vas :adore:
Gospodo,jedna molba-
Da li je neko skoro kupovao jaknu ''Vjetnamku'' u Beogradu (Srbiji) ?
Treba mi nečije lično iskustvo i preporuka vezano za kvalitet.
Mogu da preporucim "Alpha", nosio sam njihovu spitfajerku godinama i jos je citava
Bravo za nase kosarkase!
Dajteeeee crnceee daaaa seee igraaaaammmmooo!!! [emoji1] [emoji1] [emoji1]