-
Re: Off topic chat zez soba!
Ma vecinom su lepi iako vrlo klasicni... al su na ''stanc fazon'' radjeni...
Ja bih da vidim inhaus ili bar modifikovane mehanizme, ukrasavanje nekim specificnim, ruskim stilom (dakle, ne Cote de Geneve, perlage itd.) Recimo, Radonej ima modele koji vuku na to tradicionalno rusko, sa istocnjackim uplivima, ali su previse kicasti. (Mada, ako pogledamo, recimo, crkvu sv. Vasilija, izgleda ko torta :D). Ruski stil nekako mora da ima i te istocnjacke elemente s obzirom na sve uticaje... Napraviti nesto, moderno, luksuzno, ali oslonjeno na tradiciju (iskreno, ne samo na prvu loptu) je verovatno mnogo teze izvesti nego reci, ali jedino tako bi meni bili zanimljivi.
-
Razumem te.
Bar da odrade Cote de Москва ;)
-
Svakako i sve obavezno cirilicom :D
-
Pa to se podrazumeva.
Daje mu neki poseban smek.
-
Jel ima neko SBB internet, a da je iz Panceva?
Meni je crko:banghead:
I sad moram da nabadam po telefonu.
-
Re: namestanje datuma/vremena na casio edifice
Citat:
don Alberto kaže:
e lepo,taman kad provališ kako se rukuje sa tim satom trebaće to i da objasniš pošto sam i ja u fazi kupovine CASIO EDEFICE sata:dance3:
Kako sad Casio, zar nisi odlucio da ces da uzmes Grand Seiko, Royal Orient ili Credor.
-
mani me tih fora,ja sam to samo rekao da ću gledati u budućnosti ako budem u prilici jednog dana da nabavim GRAND SEIKO ,a ko je taj koji ne bi voleo da ga ima?a to ne znači da sad treba da me kao na finjaka zezaš,jer možda sam čak i stariji od tebe i ne bi bilo lepo sad da me zezaš zbog moje želje da posedujem taj sat,nego baš obratno,trebao bi da me pohvališ što sam ušao i malo zagrabao po ovom veoma zanimljivom svetu satova ,koji je za veoma kratko vreme počeo da mi se dopada.
"...razmišljam da sad uzmem ova tri i onda neko vreme da malo oladim sa kupovinom satova , a onda u nekoj bliskoj budućnosti da nabavim GRAND SEIKO!
evo našao sam šta sam napisao u jednom od postova i prekopirao sam ga,a kao drugo SEIKO sam danas naručio,a u roku od nekoliko dana naručiću i CITIZEN i CASIO samo čekam da mi legne neka uolata,mada sam ta druga dva već odabrao i stavio u korpu,tako da bi to trebalo da sve obavim u toku nekoliko dana,a što se tiče GS ! to mi je želja,koju ću gledati da ostvarim dok me još drži ova manija za satovima.
izvinjavam se za off!
-
Re: namestanje datuma/vremena na casio edifice
Alberto, nisam pratio onu temu epskih razmera, mozes li mi reći koje si satove naručio?
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
danas sam naručio: SEIKO SNZG13K1 , a ovih dana uzimam još ova dva: CITIZEN BM6686-13E i CASIO EF-539D-1A5
Prilog 50061Prilog 50062Prilog 50063
-
Pa, crk'o, pregrejao si ga. Ne skidas se s foruma :D
ZELIM!!! (jes polovan ali oprostio bih mu): 2011 Saab 9-5 aero xwd | Polovni automobili
-
Proradio je.
Nije to reso da se pregreje:lol:
Dobar Saab:thumbup:
-
-
-
Baumgartner se ozenio, dakle - GAME OVER :D
Ovi leteci veverci zapravo kontrolisano padaju, a ne lete :) Ako se zajebe u proracunu ili mu istrci neka stena ili drvo na putanji, **bo je jeza u ledja
Pusti ti to: Nije reso.... :D
-
Taj nije hrabar, vec lud.:stupid:
-
Baumartner nije mogao da se zajjebe jer su mu sve drugu detaljno proracunali, i isuvise je bio medijski popularisan da bi omanuo... Ono bih mogao i ja... :lol:
Citat:
anbeast kaže:
S obzirom da vrlo verovatno nikada necu imati da dam za sat tolike pare - sta me kosta da kazem sta god? :D
ista priča :lol:
-
Citat:
Taj nije hrabar, vec lud.:stupid:
Sto se ozenio? Verovatno :D
-
-
Srecna slava svima koji danas slave Svetog Nikolu. Da je slavite jos mnogo godina u miru i veselju.
-
Svim forumasima i casoholicarima koji slave Svetog Nikolu, srecna Slava !!!! U zdravlju, miru, slozi i sreci slavili !!! :)
-
Evo i ja se pridruzujem cestitkama!
-
Pridruzujem se cestitkama,SRETNA SLAVA DOMACINI SRPSKI. ZIVELI
-
Off jeste ali zez nije. Strava (u pravom znacenju reci)...
http://www.youtube.com/watch?v=9feAQtgX1fw&feature=player_embedded
I samo hvatanje je moglo da bude kobno jer njegove kandze mogu da probiju lobanju lisice ili neceg slicnog bez problema....
-
Jaoj, jadno detence... :(
-
Kakvi jadno, SRECNO.... Uzas...Sva sreca pa je lose ocenio velicinu... Na svu srecu sve ce ostati suluda prica koju ce malisa moci da isprica u kafani :D Pada mi na pamet kako li je bilo pre jedno 50.000 ili vise godina kada je svako napustanje pecine moglo ovako nekako da izgleda....
-
Tad su ljudi bili spremniji, i ocekivali su takve stvari.
-
Ma jesu, al pusti ti to.... Konstantno na oprezu.... Jedan pogresan korak i vec si dorucak, rucak, vecera, tigru, medvedu, coporu vukova, pregazi te krdo mamuta.... :)
-
-
-
-
OFFICIAL ROLEX WEBSITE - Timeless Luxury Watches
Super stvar...sa svojim metalnim narukvicama imam, cesto, bas problem koji ovo cudo resava :)
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Nesto gledam moto kacige po netu i nabasam na ovo. Nosio bih ovako nesto, mame mi :D
Prilog 50294
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ajde ova lubenica jos i da prodje, ali ostale...
Ja dok sam vozio motor sam se lozio na ovu kacigu, mada i sad bih je rado uzeo, samo sto su oko 550-600$
Prilog 50309
-
Citat:
anbeast kaže:
Nesto gledam moto kacige po netu i nabasam na ovo. Nosio bih ovako nesto, mame mi :D
Prilog 50294
Sačuvaj i sakloni!
Vjerujem da bi ti ovo nosio..........k'o i svako ne normalan:flapper:!
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 50314 ovaj mi je isto zanimljiv :D
Salu na stranu, razmisljao sam o ovoj sa crnim vizirom, Prilog 50315 ali u reviewima kazu da je neudoban i mali ovaj deo za zastitu brade :)
Karbon verzija: Prilog 50316
-
Re: Smešne slike i video klipovi
U bijeloj izgledaš ko alien.......još bi neko pripuco......za svaki slučaj!!!
Karbon je doooobra!
-
jel to uzimas za neki motor?
-
Aha...mastam o uzimanju nekog motora :) Videcemo, ako sve ide kako treba (a nece jer Marfijevi zakoni vaze uvek i svuda) trebalo bi da pribavim nesto tamo na prolece (bolje bi bilo tokom zime, ali avaj...). Nista spektakularno neki enduro malo mladji od mene i ispod 1000e. Sto znaci: 125ccm ili neka mucena XT 600... Inonako bih ga odmah oterao u najvece blato koje nadjem :D
@Hadzi: Naravno. Otkud znas da nisam alien?! :)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Neka,neka, to je lepo.
Ja sam imao ovo cudo, samo druge boje.:D
Za blato i neki ozbiljniji teren, ti je svakako bolja manja masina.
Prilog 50317
Te 600-650 masine su mnogo velike i teske.
Edit:Kako samo od svake teme uspemo da napravimo O.T.