Re: Off topic chat zez soba!
Možeš da pišeš prigovor carini i da uz to dostaviš fakturu iz banke pa da carinici uzmu paket u ponovno razmatranje. Zahtev možeš podneti pre preuzimanja paketa i uz plaćanje takse od nekih 500ak dinara.
Na ovom linku imaš nešto detaljnije Poštanske pošiljke
Zali se i tuzi dok ti ne daju onako kako je ispravno, makar predsedniku upucivao protestnu notu. Mene su nebrojeno puta zavlacili za garancije i stosta, pa sam onda shvatio da sa takvima moras da isteras svaku nepravdu do kraja, da bi im se jednog dana smucilo i da bi prestali da prave takve gluposti. Prvo od poste trazis fakturu (koju moraju da ti daju, sta god salteruse pricale), pa carinicima pod nos
Upravo. Zgadi im dan kad su pokusali da ti zavuku ruku u dzep na jedan takav bezobrazan, lopovski nacin. Djubrad. Pa dzemper je, nisu bojeve glave.
Treba mi jedna pomoc, ako neko ima iskustva... Naime, palo mi je na pamet da uramim par nekih slika i okacim u moj novi zivotni prostor :) Sad, posto mi se ne daje puno para, jel moguce sliku odraditi u visokom kvalitetu (240-300 ppi) na obicnom A4 ili A3 papiru, i onda to obesiti na zid, verujem da je znacajno jeftinije od foto papira a ne znam ima li nekakvih mana ?
Štampa na običnom papiru, koliko god dobra bila, će ti vremenom od svetlosti izbledeti. Svakako daleko bržim tempom nego fotografija u istom tom ramu.
Iz Beča pa u Sarajevo.Kad se sad nisam šlogirao...Mućnite malo ARCH i niko drugi
Verovatno će to prošvercovati preko regularne granice i neće platiti carinu i pdv.
Citat:
BANDIDO kaže:
Iz Beča pa u Sarajevo.Kad se sad nisam šlogirao...Mućnite malo ARCH i niko drugi
Ma kakvi, haveru, ovo je neki diletant... Ovog bi i redar u skoli nahvatao, cuj po sat na obije ruke... K'o da gledam u kratkim rukavina bio... :D
Progutao bi Arch chuku, sa sve papirima, k'o mlada partizanka, pa bi sutra dan proveo u uscekivanju prinove... Ricinusovo ulje - brza posta. :D