Ja sam sa Avast zadovoljan. Odnosno supruga, ona je geek u porodici. Ona petlja sa svim tim stvarima. Znam da ga je nahvalila, i da uz njega pecne i Ccleaner povremeno, i sve je ok.
Printable View
Ja sam sa Avast zadovoljan. Odnosno supruga, ona je geek u porodici. Ona petlja sa svim tim stvarima. Znam da ga je nahvalila, i da uz njega pecne i Ccleaner povremeno, i sve je ok.
Hvala Araphel. Baš sam instalirao Avast sa ovog linka Najbolji besplatni antivirus programi. Antivirus Zaštita: Comodo antivirus, Avast Home, Avg Free ali ne radi tj radi ali hoće pare :D. Slobodno recite za još neki program i molim ako je moguće postavite link.
Kako bre hoće pare? Mi držimo na tri kompa neku besplatnu verziju. Ne znam sad link, ali bukvalno avast free antivirus smo kucali i to je to. Traži registraciju preko maila i na godinu dana mora da se obnavlja licenca, ali sve free .
Edit: evo sad kaže gospođa : kad instaliraš dobijaš probnu verziju na 90 dana. Onda odeš na njihov sajt, registruješ se, odabereš free varijantu, i dobiješ licencu za godinu dana.
Tražio je pare za neku optimizaciju (da očisti smeće, viruse...), ne znam ni na šta sam kliknuo. Međutim evo počeo je skeniranje virusa. Hvala još jednom.
Skydrummer, 360 Total Security. Ja sam ga random probao i odusevio sam se, koristim ga na Win 8. Koristi Avirin algoritam za otkrivanje koji je navodno najbolji na svetu. U praksi je stvarno otkrivao i nalazio gluposti koje su drugima promicale
Grazie!
Master Yoda, kad već čistiš komp onda očisti i od malvera, spajvera, trojanaca.
Probaj i TuneUp Utilities, i posle toga defragmentuj Hdd.
Ja koristim Nod32, završava mi posao. Ali nemam link za download. Jedino da ga nekako pošaljem, a mislim da može.
A ako u računaru već ima virusa, onda je prvo najbolje odraditi reinstalaciju operativnog sistema (a i ako nema bar 2X godišnje, nije na odmet) pa onda kad se podigne nova kopija Windows-a instalirati neki antivirus. Poz.
Ovim nasim politicarima je stvarno dosadno!
EDIT MODERATORA
Haririson
Sa žaljenjem sam morao obrisati linkove koje si postavio jer tekstovi u njima eksplicitno govore protiv jedne političke partije a tako nešto nije dozvoljeno našim pravilnikom.
Inače reč je o daljoj sudbini onog Roamera koji je jedan poslanik poklonio drugom za vreme zasedanja skupštine.