Re: Off topic chat zez soba!
Himel, ne zelim da uzimam veci aparat. Pisao sam ja to vec na forumu, ali mene fotografija i bavljenje isto ne interesuje previse. Treba mi mali aparat koji staje u dzep od farmerica, da moze uz sto manje muke i podesavanja da pravi sto bolje fotke, a da pritom nije preskup. To je ono sto ja ocekujem od aparata.
Znam da je bollji veci aparat, da pravi bolje slike, ali kao sto vec rekoh, it's not my cup of tea.
Citaj : Slika sa drveta u mracnom parku...
Salim se, svako ima svoje, cisto rekoh misljenje da ti ukazem na neke druge opcije :D Canon, verujem da bilo koji kompaktni Nikon nije los do te cene...
Nema sta, hvala u svakom slucaju.
Inace sa kompaktnim Nikonom nemam bas neka dobra iskustva. Jeste da je malo stariji model u pitanju, ali je dosta los, tako da bih ipak dao sansu nekom drugom proizvodjacu.:)
Policija uletela u prostorije "The Pirate Bay" i zaplenila servere. I gde ja sad da skinem crack za GTA ? :D
Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?
Kruno, burazeru, imas satova k'o drva, bog ne bi pogodio.
Nasukasmo se ja i Mario juce nekoliko puta. :)
Ali, evo ga... Vostok, Zenith, Cortebert.
Kickasstorrents - majka. Mada i ja, vise po navici, uvijek zavrsim na Pirate Bay-u.
Ja po navici uvek idem na TPB. Ali posle svega ovoga bogami je pitanje hoce li se uopste i vratiti na staro, sve i da prebace servere u Tunguziju (sto su vec radili)...
Ni blizu, navijač vintage rare , 15 jewels, pet slova
Znaci 15? To je bas rijetko, i staro... Kruno, e, ako ovo fulim, okacicu kopacke o klin :D
Ancre
Isto kao i ja... jednostavno sam navikao na njih, pa cim roknu, a ja pocnem da panicim... a ovamo jos mali milion slicnih stranica.