Re: Off topic chat zez soba!
Moze pitanje za vozace iz Beograda? Kad dolazim autom iz Hrvatske i idem prema Makedoniji, da li da na zaobilaznici odmah skrenem desno za Nis ili da drzim lijevo za Beograd centar, pa se onda vratim na zaobilaznicu? Naime, isli mi kolege prije par mjeseci i kazu da su zaobilaznicom zbog nekih radova i kamiona izgubili sat i pol vremena.
Hvala
Da sam na tvom mestu, ne bih isao obilaznicom. Skreni na deo koji vodi ka centru BG-a, to je sve auto-put koji vodi ka Nisu. Jedino sto je na deonici koja prolazi kroz grad ogranicenje brzine 80km/h.
Pozdrav
Na deonici između aerodroma i centra imaš ponekad automobile presretače, a ima i jedna kamera kod Genexa (velika kula na ulazu u grad). Vozi prema ograničenju za svaki slučaj.
Obilaznica je bolja samo ako ideš u vreme letnjih odmora (tj kada krenu Turci na jednu ili drugu stranu), ili u saobraćajnim špicevima (7-9, 15-17). Van toga je bolje samo pravo, bez ikakvih skretanja... mostom Gazela kroz grad.
tom obilaznicom koja nije zavrsena idu teretni kamioni, automobili i dalje kao i pre, samo pravo za nis i nema da zalutas, kad si kod nisa, imas odvajanje za nis, bugarsku i makedoniju, tamo je velika petlja
Citat:
anpi kaže:
Moze pitanje za vozace iz Beograda? Kad dolazim autom iz Hrvatske i idem prema Makedoniji, da li da na zaobilaznici odmah skrenem desno za Nis ili da drzim lijevo za Beograd centar, pa se onda vratim na zaobilaznicu? Naime, isli mi kolege prije par mjeseci i kazu da su zaobilaznicom zbog nekih radova i kamiona izgubili sat i pol vremena.
Hvala
Skoro sam anpi išao obilaznici i nju bi ti preporučio
Znaci da necu puno falit niti jednim niti drugim putem? :)
Ako su završeni radovi, sasvim je svejedno.
Ukoliko imaš vremena na odlasku ili na povratku, javi na vreme. Kafa sa forumašima u pauzi može da okrepi vozača ;)
Idemo sa dva auta, pa gotovo sigurno necemo silaziti u Bg. A bas bih volio. Nisam bio od '91. :)