Re: Off topic chat zez soba!
Citat:
jagos kaže:
Ja se ovde raspisao ko blesav a dosta ljudi nas ne poznaje.ja i baki smo veliki prijatelji zato se i šalim s njim.znam koliko on voli svoj sturman i stvarno je odlican i izuzetno redak sat kao i svaki sturmanskie ss.jednostavno nema ih vise.sto je najvažnije baki je svoj sat kupio kod ozbiljnog prodavca koji mu je dao garanciju dužu nego swatch grupa za omegu novu.maltene doživotnu.kakav god problem da mu iskrsne sa satom(a tu problema nema)on i posle mnogo godina ima pravo na reklamaciju.stvarno vrhunski sat bas za pozeleti.
Ja zbog tog šturma nedeljom obavezno prvo otvaram temu Koji sat nosite danas? jer čekam da nas Baki počasti fotkama :drool:
Pazi kada sam sebe uhvatio da nedeljom stavim na ruku Aviator, čisto da bih ga na neki način pratio. Izgleda da me je uhvatio još teži oblik satitisa ;)
Stvarno jagose hoćeš čoveku i palac da otmes. Sad kao znaš člana Bakija e bre sramota
Bolje plac nego vikendicu da mu oribim ko nekima
He he palac s satom..onaj radio aktivni he he
Finnish Minister of Sport + Finnish Ice Hockey Team + Sochi 2014 + Platinum AMEX =
http://img.tapatalk.com/d/14/03/11/erynadyg.jpg
3 Priloženi(h) fajl(ova)
...pusti priču . Ja ovog člana "jagos" jedva da znam par dana. Prilog 86998 :flapper:
Zmaje, bato... jesi li vido majke ti, ma kao osice sunce ti žaravo . Neeeema tu odbrane nikakve . Da mi nije Hadžije i njegovih ne oborivih činjenica, razvukli bi me k`o slinu. :laugh: A i ovaj mladi pomorac Darko se uzjogunio i pustio krilca Prilog 86996 kad dodjem u Kotor, neće ga izvući ni kilo i po Brancina u pratnji gajbice pivdžane :thumbsup: sa sve dedicom (i njegovim ss20es) u društvu :laugh: ... drže se pomorani, nemoš im prići . Prilog 86997
EDIT : Šalu na stranu, ja i jagos (moj dedica:laugh: ) se zezamo baš poduže vreme (vrhunski drugari i prijatelji), tako da bilo ko koga i malo forum interesuje, već zna za naše "šegačenje" , a koga forum ne interesuje, ne mora ni da zna. Svakako je Zmajković iz iste ekipe, kao i Hadžija.
Jedino, ko nam iz te "zez" ekipe nedostaje (ali stvarno mi nedostaje) je Anbist (ili ti bradato čudo) . Šteta što je smanjio dolaske i iskreno se nadam da će opet biti svakodnevni član.
Interesen Tutorial kako da promenite baterija na Tag Heuer :)
http://www.youtube.com/watch?v=1umpb67VCs8
Citat:
Dragojlovic Darko kaže:
Ajmo FORZA MILAN
Misliš, Milan Zmaj & JLC? ;)
moze i tako samo nek je 1-1