Koje odelo za maturu... ? Tips, tricks, hacks... :D
Printable View
Koje odelo za maturu... ? Tips, tricks, hacks... :D
Crno, strukirano,čisto bela kosulja, dobar kais, dobre crne cipele, kravata nikako... Okvirno tako nesto... I naravno dobar sat na ruci... :)
Razmisljao sam o sivoj varijanti odela... Zasto mislis da izbegavam kravatu ?
A sto se sata tice, razmisljam da nosim caletov sat... ionako je u "dress" kategoriji :D
Po meni je crna najbolji izbor, a ako hoćeš sivu onda najtamniju. Kravata nije za tebe. Za maturu nikako. Pozz!
Obavezno kravatu stavi! Lako ces kasnije da je skines... I dobru cuku na ruku! ;)
A boja nije toliko presudna. Bitno je kako ti stoji. Ja bih ili crno ili tamno sivo. :)
Meni je odelo-kravata varijanta prevashodno za poslovne ljude, zato je njemu ne preporučujem. Ali, kod kravate treba uzeti u obzir i njegov broj godina. Inače, muškarac u odelu, bez kravate može sasvim dovoljno, dobro i markantno da izgleda. Ali sve je to stvar ukusa. Pozz!
Ma nije samo za poslovne ljude, vec i za odredjene prilike. Po meni je ovo jedna od prilika. :) A i tad ce vec imati zavrsenu skolu, nece biti deckic, vec prava ljudina! :)
Nego Smizlo, kakav je dress code za rodjendan? Black tie? :D
Kako god je svakome od vas po volji. Ništa striktno, ništa zvanično. Po ličnoj želi tj. stilu. :) Pozz!Citat:
Nego Smizlo, kakav je dress code za rodjendan? Black tie?
Hehe...ma znam, samo se malo salim. :)
Nadam se da cu uspeti ovu jednu stvar da pomerim, mada 98% dolazim. :)
Super! Drago mi je što ćemo se lično upoznati. Pozz!