Re: Off topic chat zez soba!
Ni meni nije jasna poenta nazivanja ljudi koji ga gledaju (i vole, navodno) recju "fu*kers" tempom od 2 Hz. Takodje, argumenti coveka u odelu koji se dere vredjajuci redom nemaju neku tezinu, zar ne? Uostalom, naziva japanske mehanizme i satove "unistavanjem industrije". Napraviti mehanizam koji staje rame uz rame sa svajcarskim za dosta manje novca nije bas unistavanje industrije.
Ne svidja mi se ovo sto je Tag uradio, odnosno, nisu smeli da predstave ovaj mehanizam kao full in-house. To je greska koju veliki i renomirani proizvodjac luksuznih satova poput Tag Heuer-a ne sme sebi da dozvoljava. Tag satovi su jedni od najboljih na svetu, pokretao ih cal. 1887 ili Calibre 36. Takodje, ako u pricu uvedemo Mikrogirder bas i nije na mestu da je TAG plagijator, kako ga je ovaj vloger (ARCHIELUXURY) prikazao.
Nema to veze da li on nosi odelo ili trenerku dok prica, svakako je nekulturan, debil i iritantan.
A sto se Taga tice, nije mi ni najmanje namera da ih branim, posto nisu trebali tako da reklamiraju mehanizam, ali da su oni bar jedini koji su to uradili u casovnicarskoj industriji, gde bi nam bio kraj.
Odelo ne cini coveka, ali ga definise... kada ja vidim coveka u odelu, ocekujem dovoljno ozbiljnu i odraslu licnost iza, a ne ovo... sta je vec. U fizicki izgled ne ulazim, od Boga je, ali ponasanje ? Strasno
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
Bilo mozda nekada....
Postala su odela previse "jeftina"(ne mislim samo materijalno) u danasnje vreme. Kad pogledamo ko ih sve nosi danas, a ko ih je nosio ranije, shvatimo da nazalost vise nista ne definisu.
Upravo tako. Danas su nazalost neke stvari izgubile svoju tezinu...
Citat:
himmelstrider kaže:
Upravo tako. Danas su nazalost neke stvari izgubile svoju tezinu...
Sto se ne moze reci za autora predmetnog videa ;)
Nesto me je zignulo ispod leve plecke kad su ga spustili...
Aa bas su ga njezno spustili, da je moj ne bih odgovarao za postupke:D, ovo bi trebao da bude dokaz da su svi isti pred zakonom:)