U pravu si.
A za "razna resenja", cisto informativno, neka su veca krivicna dela nego kradja sata. Pa pazite sta pricate i javno predlazete ili priznajete.
U pravu si.
A za "razna resenja", cisto informativno, neka su veca krivicna dela nego kradja sata. Pa pazite sta pricate i javno predlazete ili priznajete.
sticajem okolnosti znam da taj lik je u fazonu solarijum depiliranje itd itd tako da nije problem da se to resi
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Ne, nikakvo nasilje ne dolazi u obzir.
Sat nije ni moj ni Lemijev (kako je to Mario napisao) već od našeg zajedničkog prijatelja, kojem verujem na reč da je 100% siguran da je to taj sat (ali kao što kaže Vladan da ne odajem na osnovu čega) - iako fakat da idiotski Steinhart ne piše serijske brojeve pa to otežava dokazivanje identiteta.
Uostalom prodavac je putem telefona i sam priznao da je reč o kradenoj robi (što nažalost nije snimljeno).
Čovek je prilično staložen ne pada u vatru, i njemu je više da sazna pod kojim okolnostima je sat u maju ukraden iz radnje sa sve kutijom i svim papirima, i ko je to uradio, nego do samog sata, pogotovo kada je "savestan" prodavac odreagovao kako je odreagovao.
Ja lično delim Uroševo mišljenje da se tu i uz pomoć nadležnih organa može nešto uraditi, ali, ponavljam čovek je vlasnik sata i on odlučuje kako će i da li će uopšte išta pokušati sada kada zna kod koga se ukradeni sat nalazi.
Inače, u pravu je Elvedin sat se pojavio u prodaji pre dve-tri nedelje.
Tako nekako. Medjutim zbog kutije, papira, a i mesh narukvice nisam bas toliko obracao paznju. Nisam znao da je ukraden sa sve kutijom i papirima.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Ovaj sat je na oglasu po drugi put u zadnjih 60 dana, al mi nije palo na pamet da je to taj ukraden jer ima kutiju i papire. Nadam se pozitivnom krajnjem ishodu.
Bookmarks sajtovi