Ok, ostajemo u Spaniji... Malo Andaluzije i podsecanje na mavarsko nasledje:
Ok, ostajemo u Spaniji... Malo Andaluzije i podsecanje na mavarsko nasledje:
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
The Rain(菊次郎之夏-久石让).flv - YouTube
"Kikujiro Summer" (1999) directed by Takeshi Kitano. The composer is Joe Hisaishi
A sada malo brze...
I Like It, The Blackout Allstars - YouTube
I Like It, The Blackout Allstars - YouTube
John Butler Trio - Ocean - YouTube
John Butler Trio - Ocean
Summer of '42 - Final scene.wmv - YouTube
Summer of '42
Mark Knopfler - A Place Where We Used To Live + lyrics
Mark Knopfler - A Place Where We Used To Live + lyrics - YouTube
Poslednja ispravka: d1d (7.3.2012. u 12:53) Razlog: spojene poruke
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
U zadnje vrijeme dosta slusam Moloko i Roisin Murphy...
ova mi je zaraza, a njen ples genijalan
Ko voli nek izvoli
http://www.youtube.com/watch?v=Esw81LDdeck&ob=av2e
Poslednja ispravka: nedim__ (7.3.2012. u 19:51) Razlog: n
Krenuh večeras sa Kaćušom i Kalinkom Marine Devjatove (moje omiljene) pa me Youtube preko i dovede do E ovako bih i ja nosio svoje satove![]()
Rusofilija je opaka bolest![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
I neleči se
jer Rusiju ne predstavlja Jelcin ni Putin ni novokomponovani oligarsi, to takođe nije Sanstefanski sporazum ni Kominterna
RUSIJU predstavljaju mali ljudi koji neguju neke vrednosti koje su danas u modernom vremenu na zapadu skoro zaboravjene
- malog Korčagina, velikog Grigorija Melehova, ledenog Pečorina i vatrenog Živaga,
Malog Serjožu koji gleda balet, ljude koji u metrou čitaju knjige i kojima novac nije bog ....... e tu RUSIJU ja volim i da kao kod američkih grupnih terapija reći ću JA SAM DEJAN MILOŠEVIĆ I JA SAM RUSOFIL
Poslednja ispravka: popovac 76 (10.3.2012. u 1:09)
Ovo ne zastareva !
Cekam jednog Sturmanskog i igram WoT (World of Tanks) pa mi sve nesto Rusija po glavi.
Mozebiti da ce se ponesto dopasti rusofilima ovdasnjim
Pesma Burlaka sa Volge Sam ritam odmah pred ocima stvara sliku teskog, zajednickog povlacenja konopca i spori tok ogromne reke):
Подмосковные Вечерa
Тёмная ночь:
Bookmarks sajtovi