101Likes
-
In memoriam
Nažalost i ovakva tema je potrebna. Pre nekog vremena napisao sam da je neprimereno nekome odavati poštu u temi koja se zove "Off topic chat zez soba" . Razlog je nadam se svima očigledan. Molio bih da se sva saopštenja ove vrste objavljuju u ovoj temi.
Pre nekoliko dana preminuo je Mark Gordon, ljubitelj, vrsni poznavalac i kolekcionar sovjetskih satova i vlasnik sajta USSR Time (Welcome to USSR Time!). Hvala za vreme posvećeno sovjetskoj horologiji i preneto znanje.
Mark Gordon RIP
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 9
Re: In memoriam
RIP
Poslano sa mog mobitela koristeći Tlapatlaka
-
Пре неколико дана преминуо је Мирко Алвировић. Новинар и водитељ савршеног гласа и дикције који је оставио дубок траг у свету аутомобилизма и чије су репортаже деценијама биле радо гледане.
Слава му и хвала.
ПОСЛЕ ДУГЕ И ТЕШКЕ БОЛЕСТИ: Преминуо Мирко Алвировић (ВИДЕО) | Друштво | Novosti.rs
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 11
Poznati američki kuvar, pisac i televizijsko lice Entoni Burden pronađen je jutros mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Francuskoj, javlja CNN.

steta...
-

Svi moji preci,koje cesto sanjam
Bili su Srbi,i ja im se klanjam.
Polupismeni tezaci,gorstaci
i gorosece,ali pravoslavci.
Hvala im sto nam kroz ljute godine
Sacuvase ova brda i doline.
- Dobrica Eric -
Vecna slava i veliko hvala...
-
Goodbye David Bellamy
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Legenda.
Ako ga se secamo, vec smo matori. Ovi sada klinci nisu ni culi za njega.
-
Телевизијски, филмски и позоришни глумац Небојша Глоговац преминуо је у 49. години после краће болести.
Почивај у миру.
РТС :: Преминуо Небојша Глоговац
-
Odavno me neka vest nije tako pogodila, kao ova juče. Veliki sam poštovalac ovog, po meni, najvećeg umetnika svoje generacije.
-
R I P Marijan Benes
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi