ja glasam za Čelzi, garantovano, ove sezone nece da omanu, Murinjo ih vadi !
Milan vise nije sto je bio, ali ajde da se nadamo do kraja. Milane nemoj za te instant klubove da navijas, salim se jak je Chelsea naravno. Mada mi nije vise toliko zanimljiv fudbal, klubovi se stvaraju preko noci, pare su se previse uvukle, mozda ovaj financijski fair play zazivi.
ja sam prestao da pratim fudbal, preorjentisao sam se na NFL, mnogo zanimljiviji i "cistiji" sport.
ali sinoc kad sam bacio pogled na rezultate prijatno sam se iznenadio, kakva goleada. ove godine mislim da Real osvaja LS (mada mi je to najomrazeniji klub), a voleo bih na primer finale Arsenal-Bajern
Bayern Munich E.V.
Prva faza je bila impresivna, fantasticni golovi... Standarno su klubovi dobri, Olympiacos me iznenadio prijatno...
Au Milane kako sada likujesGospodin posebni se provukao kao i Real, mogli bi onog Mkatarijana dobro da pocaste poslije ovog nocas, bas ga nije htjelo
![]()
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Mihtarijan, Reus... Durm... Ma cela ekipa Dortmunda je bas rasturila ono vece, zao mi je sto barem produzetke nisu izborili. A ono sta ces, sad ce morati Bajern da izbaci Real....Nama ce Evra da daje golove... hahahah
![]()
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi