@Baron: Voleo bih, da sam covek, kojem zaista treba dubinomer i 200m WR. Ali nisam, samo sam opsjednut G-shockovima izrađenim u Japanu i limitovanim edicijama. Koristim mozda countdown timer za kuvanje makarona
Druga stvar je, da su analogni G-shock satovi izuzetno neugodni za koriscenje funkcija. Digitalni su mnogo bolji i jednostavniji u tom pogledu. Po mom misljenju je najbolji stari Rangeman GW-9400, kao sto je ovaj odozgo.
Skoro ista stvar, na Mudmasteru sam aktivirao kompas 2 puta, čisto da vidim kako radi, a da bih uključio termometar treba mi upustvo, zadnji put nisam znao da aktiviram.
Međutim, vidljivost analognog Gshock prilikom ronjenja je iznenađujuće dobra (ja ronim na dah, par metara max). To je razlog što njega isključivo nosim kad idem na more.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Vidljivost je odlicna, ali nacin dostupa funkcijama katastrofa...Ako ti se cini Mudmaster nelogican, moras jednom da probas podesavati stvari na analognom MT-G ili MR-G satuJedino sto njih spasi je Bluetooth, tako da mozes alarme i timere nastavljati u aplikaciji na telefonu. U tom slucaju je vrlo jednostavno.
Bookmarks sajtovi