-
Citat:
vladas kaže:
Biće slika Vladas, biće dobri moj. Dugo nisam pisao o ni jednom satu jer me ni jedan kao ovaj do sada dao nikakvu inspiraciju za pisanjem, s ovim ću svakako uraditi. Oduševljava me potpuno, ta mala sekundara, ta čitljivos, a kuca ETA 2836-2 :lol: sa 27 rubina, odlično.:dance3:
Citat:
23jewels kaže:
Verujem,ne daj Boze da se umivas kao ja,svaki drugi dan bi menjao lavabo :lol: Odlican je...dopada mi se vise od Tissota
Ne računa se Tissot i ova zver, a baš je lagana....sa ovim satom ne mogu ni da uporedim Omege, ML-a, BM-a, Fortise što sam imao ovo je prava stvar za mene.
-
Re: Koji sat nosite danas?
Ajde Milane, ne stidi se, daj ga! :D
-
cekaj....
nego angele ja prvo da ti cestitam i da si mi dao tissota na godinu dana rado bi ga uzeo ali ovaj sam i ja zeleo posle tvojih i crane-ovih postova......
samo mislim da treba da ides u teretanu za ovaj sat ili da stavis misice da ne bi bilo daving.....:)
Citat:
ANGEL II kaže:
Ajde Milane, ne stidi se, daj ga! :D
ocu bre angele trebaju mi pare a ne izgledas tako lose
hehehe off topic
-
Citat:
milan zmaj kaže:
cekaj....
nego angele ja prvo da ti cestitam i da si mi dao tissota na godinu dana rado bi ga uzeo ali ovaj sam i ja zeleo posle tvojih i crane-ovih postova......
samo mislim da treba da ides u teretanu za ovaj sat ili da stavis misice da ne bi bilo daving.....:)
ocu bre angele trebaju mi pare a ne izgledas tako lose
hehehe off topic
hehehe, stotinak grama ima, kakva teretana, ovo je kulturiška fazon:proud:
Daću ti ja za OFF, srećo....:nono:
-
sto mu gromova i jelenskih mi rogova , sve moje cestitke !!!!!!!!!!!!
bravo angele !!!!!!!!!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo sta je meni zeka doneo danas.....Prilog 7376
-
Svaka čast za zeku,ima ukusa....:congrats:
-
Odličan sat Viper, odakle je zeka?
@luger , hvala! :D
-
Jel to neki matori zeka?
:))))
lep je...
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas nosim tissot zbog koga sam se učlanio na forum i postao ljubitelj satova.
Prilog 7394
-
Nešo, taj Tissot je prelep sat!
-
Hvala, Angel. Drago mi je kada to čujem od nekoga ko ima mnogo prelepih satova.
Nadam se da će uskoro biti lepih dana da više nas pokažu jedni drugima svoje satove i da se lepo družimo.
-
stvarno je lep...ima nesto...
-
Citat:
Neša kaže:
Hvala, Angel. Drago mi je kada to čujem od nekoga ko ima mnogo prelepih satova.
Nadam se da će uskoro biti lepih dana da više nas pokažu jedni drugima svoje satove i da se lepo družimo.
Imao, nekih sam se rado otarasio, neke menjao, za nekim me i dalje srce boli, neke sam poklonio u stvari nisam se vezao bio toliko kao za ovim do sada jednostavno mi se nisu svideli i ako su bili odlični.
Takvog Tisoa ću uzeti bratu! Odličan je! :D
-
Izvin'te al' ja se tek danaske ulogov'o pa vid'o komentar. Ce bidne za neki dan, samo dok isteram moljci iz digitalni fotic:-)
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 7459
Evo i ja da se pridruzim:-)
Candino PlanetSolar
-
Citat:
Mikosi kaže:
Prilog 7459
Evo i ja da se pridruzim:-)
Candino PlanetSolar
upravo gledam ovaj sat na sajtu BPM i razmisljam kako bi bilo dobro da imam 200eura da ga paznem :)
-
Ja ga ceo DAN danas nosim a i sutra cu:-)
-
Citat:
Mikosi kaže:
Ja ga ceo DAN danas nosim a i sutra cu:-)
moze tvoje slike!?!
-
Mislis slike sata koji sam kupio:-)?
-
Citat:
Mikosi kaže:
Mislis slike sata koji sam kupio:-)?
da naravno, ali TVOJE znaci ti da ga uslikas :)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
danas IWC,ali jedva da skunuh prinovu
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo par slika ali sa telefonom slikanih(doduse ima 8mpx :-)...)plus su bile po 2mb pa sam ih smanjivao...
Inace mislim da je ovaj model(ime dobio jer je Candino kompanija sponzor istoimenog solarnog broda koji trenutno oplovljava svet kao prvi brod na takav pogon) za ulozen novac nidi prilicno interesantne karkteristike:-)
-
Prelep sat Mikosi, u zdravlju ga nosio! :D
-
Citat:
Mikosi kaže:
Evo par slika ali sa telefonom slikanih(doduse ima 8mpx :-)...)plus su bile po 2mb pa sam ih smanjivao...
Inace mislim da je ovaj model(ime dobio jer je Candino kompanija sponzor istoimenog solarnog broda koji trenutno oplovljava svet kao prvi brod na takav pogon) za ulozen novac nidi prilicno interesantne karkteristike:-)
mnogo mi se svidja!!
-
Hvala,a kad samo pomislim koliko sam malo znao a mislio da ista znam,pre nego sam se edukovao ovde
na forumu:-),safirno staklo, Eta vs Ronda,GMT i jos sijaset stvari su mi sad sto sta jasnije!Eh, pitala me jedna prijateljica juce "pa ti sad bas fino znas o satovima"rekoh joj, po meni na skali od 1 do 10 znao sam 1,2 pre no sto dodjoh na forum, a sad sam na 2.1:-) jeste smesno malo ali skoro duplo vise nego ranije...
-
Citat:
Mikosi kaže:
Hvala,a kad samo pomislim koliko sam malo znao a mislio da ista znam,pre nego sam se edukovao ovde
na forumu:-),safirno staklo, Eta vs Ronda,GMT i jos sijaset stvari su mi sad sto sta jasnije!Eh, pitala me jedna prijateljica juce "pa ti sad bas fino znas o satovima"rekoh joj, po meni na skali od 1 do 10 znao sam 1,2 pre no sto dodjoh na forum, a sad sam na 2.1:-) jeste smesno malo ali skoro duplo vise nego ranije...
Dobro ti nama došao, ovo je pravo mesto za zaljubljenike u satove. Svakog dana svako nešto od nas nauči, biće još saznanja o satovima. Postavi još slika sata u ovoj temi Slike satova iz vase kolekcije!
Vremenom napravi i mali opis sa njegovim karakteristikama. :D
Odličan je sat, fenomenalno izgleda!
-
Citat:
milan zmaj kaže:
danas IWC,ali jedva da skunuh prinovu
Eto nisam bio nekoliko dana u zemlji, a prinova je vec stigla ;)
-
-
Milance zmaju,ti kao da zivis u Londonu,stalno neka magla na tvojim slikama,kupi bolji foto aparat!!! Imas tako lepe satove:top:,a tako lose slike!:thumpdown:
Setih se,daj Angelu da ih slika...
-
Citat:
Marko 5 kaže:
E to je već nešto, odlično! :D
Citat:
viper kaže:
Milance zmaju,ti kao da zivis u Londonu,stalno neka magla na tvojim slikama,kupi bolji foto aparat!!! Imas tako lepe satove:top:,a tako lose slike!:thumpdown:
Setih se,daj Angelu da ih slika...
Kupuje aparat, videćeš šta je Đenka
-
Citat:
Marko 5 kaže:
sto je dosadan ovaj marko s ovim.....:angry:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
eh lepote li...Prilog 7513
-
Milane hajde napravi jednu dobru fotku mehanizma,zanima me kakva je obrada. Na onoj se ne vidi bas najbolje, izgleda kao da je u pitanju elabore a ne top grade. Bas cudno za takav sat. Kazem izgleda,nemoj da se ljutis samo pokusaj da uhvatis detalje mehanizma. Hvala ti unapred.:ciao:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Došao je na red i stari ćaletov Omi, on je prešao na kvarc, a meni dao ovaj:
Prilog 7516
-
Citat:
Speedmaster kaže:
Milane hajde napravi jednu dobru fotku mehanizma,zanima me kakva je obrada. Na onoj se ne vidi bas najbolje, izgleda kao da je u pitanju elabore a ne top grade. Bas cudno za takav sat. Kazem izgleda,nemoj da se ljutis samo pokusaj da uhvatis detalje mehanizma. Hvala ti unapred.:ciao:
^^^^ Milane......... i ja sam pomislio isto :dontknow:
Pa sta si ti to kupio ?? :blink:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas imao sastanak sa prijateljima iz ruske firme, pa se setih ovog lepog sata iz kolekcije koji sam nedavno kupio ovde na forumu od @Burse: Poljot zvonar pozlata.
-
pravim...samo moram da nadjem dobar foto :)))
-
Citat:
Marko 5 kaže:
Sat je dobar.
a i ti bi mogao chopardov mehanizam da slikas pa da okaces :) samo si zenithov mehanizam slikao...ili su mi promakle chopardove slike?