ej Milane ozbiljno sam mislila bre. Ko je spominjao replike...Nego me zanima da li je Elabore ili Top grade ETA u satu od vise hiljada eura. Pa vidis da se i drugi clanovi cude...Samo to druze...
Printable View
ja ne znam zasto se svi tripujete oko necega...ovaj forum je mesto da se nesto nauci! sreca pa ima korisnika koji imaju dobre satove i mogu da nam postave slike istih. mene recimo jako zanimaju slike tih mehanizama u mile miglia satovima milana i marka. i zanima me da li su top ili chronometar grade (neko je spominjao elaborale, to nije sigurno). ovde mozemo nauciti kako izgleda top grade, kako izgleda chronometar grade, kolika su im dnevna odstupanja i sl, i to sve iz informacija iz prve ruke, a ne "rekla-kazala" informacije. bilo bi super kad bi ja mogao da otvorim mog breitlinga pa i ja da postavim slike 7750 pa da uporedimo sva 3 mehanizma....
Tema ponovo otključana. Gledajte da ne idete u off topic jer će se sve poruke koje nisu povezane sa temom brisati.
Koji sat nosite danas?
EVO DANAS otvaram sezonu
Prilog 8434
seiko the best of Japan
Danas naravno...
Prilog 8435Prilog 8436
malo uspavani.....
ali voljeni.... rus
Prilog 8461Prilog 8462
danas nosim svog novog prijatelja. dosao mi je prije 3 dana i moram reci da sam presretan:). slika je posudena s interneta, ali prvom prilikom cu napraviti mali osvrt na ovaj zenithov uradak jer mislim da je prekrasan sat. lijep pozdravPrilog 8463
:adore:Luka nisam video ovaj sat medju svim ovim satovima ovde....sat je prelep i ako nije tajna mozes mi na pp reci koliko si ga platio i koji je model
Omaga Seamaster Planet Ocean (model 2005 godina).
I ja nosim omegu, "crvenu" :yes4:
http://i52.tinypic.com/2w397kp.jpg
seiko 7016-5000... :)
http://i247.photobucket.com/albums/g...IMAG0196-1.jpg
evo ne skidam ga
Bogami i ja ga neskidam....Prilog 8604
ja danas nosim zenit movado 2572PCPrilog 8605
Danas je na ruci TAG Heuer Grand Carrera GMT R8
miki, kad ces ti nama da predstavis celu svoju kolekciju? :D
miki skriva svoju kolekciju kao marko svoju prinovu ...morao sam mare
Marko,dakle...?
Marko, javi se! Kako kazu the cat is out of the bag.
Ma neki Svajcarski sat,nista specijalno... :unsure:
Milane morao si... :eviltongue:
Kud ga stavih na ruku danas,bolje u Politici da sam objavio odmah... :yes4:
Nemoj tako, svaki sat je poseban za sebe.Ajde reci nam koja je prinova, nekako sumnjam da bi se ti zeznuo u odabiru :no:
pa sta je bilo breeee. mozda si dobio prinovu....hahahahaha
femkaro
ej ljudi salio sam se marko nije nista uzeo.....
Salio si se... :banghead: :hello:
Ti da mozes na zadnjicu bi pricao :lol:
Slikao sam sad,slike za 10 min.
Samo cu reci da je ovaj proizvodjac mnogo dobar!
Danas nosim prinovu...
Ja sam odusevljen,nisam mogao da mu odolim nikako.
Yachtmaster V serije...
Slikano telefonom
http://img815.imageshack.us/img815/2530/photouyx.jpg
http://img863.imageshack.us/img863/4097/photo4gs.jpg
jeeeeeee samo se hvalis nesto.....hvalisavac,nisi ga ni uzeo a vec ga slikas :))))))))))))))))
Uzeo pre 5 minuta. :no:
Cuti bar ne cimam ljude sa drugog kraja grada da dolaze da mi slikaju sat kao neki ovde :bebored: :D
Marko,šta reći na nešto ovakvo? :congrats:
Neka je sa srećom.
Marko svaka cast, ne prestajes da nas prijatno iznenadjujes :congrats:
u zdravlju ga nosio
Marko, svaka cast na prinovi! Jos "samo" Datejust II :top: i trio ce biti savrsen ;)
@ crane,vladan
Hvala ljudi! :top:
@vladas
Hvala!
Da jos "samo" toliko. ;)
Ovaj sat je uzeo mesto datejust-u,dosta su slicni tako da ce pre biti nesto drugo.
Ovih dana ce biti manji review,da mi se malo slegnu utisci.
eto i kao nije hteo da prijavi...a meni dao pare da napisem da je uzeo i kao izdao sam ga ...
Ti ne prestajes... :lol: :lol:
Au covece pa rekao sam ti diskretno nagovesti :banghead:
Stvarno si... :hmpf:
pa i jesam...nema velikih slova
Marko, predivan je Yachtmaster!!
Nema greske s Rolexom. Kako si samo mogao reci da nije nista posebno, sram te bilo :no:
ma kao lozi nas....prelep je..pazi kad nije hteo stekara da mi ga da ga vidim...ma mozda je fake
Lep sat, lep model, klasika, svidja mi se beli cifer, super mu stoji...Zuto zlato nikako, da je barem kombinacija celik, belo zlato, ako bas mora da bude zlato.
IWC Portofino (model 2005) Stainless steel...
Dr. Igy, samo se postovi sa fotkama racunaju. :D
Pravi izbor Marko, kao i bilo koji drugi Rolex nema greske. Svaka cast, samo zar nema isti takav i tvoj cale , da ne bude ljubomoran.