Skupi delovi jako a kako sam cuo od oficijalnih bezati od njega.... iskreno nisam ni razmisljao da ga pazarim iako je jedan od nalepsih ali...medjutim isto tako razmisljam se za omegu 9300
Printable View
Skupi delovi jako a kako sam cuo od oficijalnih bezati od njega.... iskreno nisam ni razmisljao da ga pazarim iako je jedan od nalepsih ali...medjutim isto tako razmisljam se za omegu 9300
Danas, a najverovatnije i ceo vikend, jedan "pilot", u cast 100 godina Srpskog ratnog vazduhoplovstva, i predstojeceg aeromitinga :)
Prilog 34499Prilog 34500
Swatch pop :)
Majo, a fotka? :)
Nedelja...
http://i49.tinypic.com/x0sms7.jpg
Baki ubivas me u pojam svake nedelje sa ovim tvojim cudom.HVALA
danas orientPrilog 34582
evo pozdrava od mene i bwc courage sa aeromitinga 2012....Prilog 34613....bilo je extra.....pozzz.....
Ja na miting nosio amfibiju. NIsam je slik'o, mozda upala u neki kadar, al' to kad drugar sredi 25 gb fotki (u RAW formatu) :D
Prilog 34615
3133 garant ne baguje na tim mnogobrojnim g ... :P
luger, si ti to cit'o izvestaj o pilotskim Citizenima i odluci moga druga da uzme Buran? :D
Ah, lepa li je ta strela... (jel strela, nesto sam sludjen?)
izvestaj o citizenima me nasmejao, ali ne koliko lazanski.
nije strela, nas drugar sofronije ima prelepu strelu, a ja sam kriv sto fotka nije
jasnija pa se ne vidi da je poljot.
:D
buran sa molnijinim mehanizmom verovatno radi na toliko g da nema zivih svedoka
da o tome pricaju ...
:lol:
Videh po nekim drugim forumima kriziraju zbog Lazanskog :D
priznaj da si ga podmitio da mi to napise ...
:lol: :lol: :lol:
Upss, moja ionako luda glava je posrnula od celodnevnog boravka na suncu bez pokrivala. Sva sam pomesao i G4 i Orao i Strele i Poljote i Citizene... odo d' spavam.... :D
Prilog 34619
Pa, malo.... a ovo je F-18 garant.
Nemoj da sanjas onaj kamion sto vozi tvoj zabar :-) Onako na noz.
Nego sta je? Cak mozda i F14 Tomcat :D Jel ima crveno na ciferu - ima, jel ono sto je postovao P08 ima crveno na ciferu - ima, dakle - isto je :D Stvarno, laku noc!
sad mi dodje da uslikam fossil i da te dokusurim, ali meka sam srca za
ljubitelje vazduhoplovstva.
:flapper:
lako sofroniju i meni da se zezamo kad smo aeroplane danas lovili daljinskim...
kod njega je strela, kod mene je poljot blue angels (kontraverzni rus :lol: )
Izdajica :D
odavno sumnjam da je kum poljota mislio na xxx filmove kad ga je krstio,
a ne na organizovane letece grupe... ne bi bre rusi tako.
:dance3:
Evo sta se nosilo na odmoru, jeste da se ne vidi koliko je sati ali radi :)
Danas nesto novo
Prilog 34664
Pozdrav! Danas jedna stara Omega Seamaster iz 1972. godine....
Prilog 34725
Zeljko
Željko, Omega je kao lutka što bi rekli šmekerica sat. :congrats:
Prilog 34858
Danas na poslu jedan restaurirani klasik iz '70. prošlog veka, SEIKO automatic 17 jewels, model 7005-2000.
Uzgred sanjarim da kupim ultraelegantan klasik SEIKO Mechanical SARB065 Cocktail Time
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SEIKO Mechanical SARB065 Cocktail Time
@zma
Željko, prelepa Omega! :drool:
@bursa
Prelep je taj Seiko, a što se tiče ovog novog imamo isti ukus ;)
Danas stara slava...
Prilog 34859Prilog 34860Prilog 34861
OMEGA VR!!!:thumbsup:Bas mi se svidja,vel pozz svima!
pogled iz "Galeba"
Zma, Omega je :thumbup:
Danas Seiko SAAF...
Prilog 34942
.........................
Djordje, sat je bombona, :thumbup: narukvica mu je fenomenalno legla samo ne mogu da provalim od kog je materijala?
Nije baš da nosim, već u njega buljim već neko vreme, ali prinova zaslužuje da se prijavi:
Prilog 34955Prilog 34956
U pitanju je mali mehanički luč (SSSR) sa budilnikom koji radi na jednu bateriju od 1,5V veličine AA.
Sinđel5, ima li taj Seiko vojne oznake na poklopcu sata ili je to sat pravljen za civilno tržište a koji je između ostalog dodeljivan pilotima Južnoafričkog vojnog vazduhoplovstva kao zamena za Lemaniu SAAF 5012 ??
Većina tih Lemania je nažalost uništena kada su zamenjene Seiko kvarcnim štopericama sredinom 80-tih, mehanizam 7a28, 7a38. Tvoj Seiko ima mehanizam 7a38.
Skydrummer,koliko sam razumeo Juznoafricka Republika zbog apartheid-a i sankcija sredinom 80-ih godina nije mogla da naruci posebne satove koji bi se za njih pravili vec su se snasli tako sto su kupili civilnu verziju Seiko satova 7a38 ih naknadno gravirali i obelezavali. Verovatno nisu svi gravirani jer moj nema oznaku,kao sto je JNA na Breitling satovima imala gravuru a na Heuer ne,mada sam cuo da je izgravirano veoma mali broj satova i pored pitomaca da su dodeljeni najvisim oficirima mada ja nas gravirani Heuer nikad nisam video.
A sto se tice unistavanja satova u SAAF tu si u pravu a ja to ne mogu da razumem,kazu da su i veliku vecinu ovih Seiko satova unistili kad su nabavili nove,a bili su ponudjeni pilotima za neke smesne pare da ih otkupe ali malo njih je to i uradilo.