Čestitam!
Printable View
Seiko na kafici
http://i1320.photobucket.com/albums/...ps1ca409c9.jpg
borko, znaš koliko sam uzrujan zbog tog rutera... Čoveče , oću slike od te Certineeeeeeee (neke i zajedničke sa Victorom) !!!!!! To što od slika izadje, ide odma "save" in my PC ! Može da kaže ko šta hoće, ali ta Certina je okrutno dobar sat....aaaauuuuhhhhh, u kombinaciji sa Victorom....auuuuu
Ne brini, slike su vec napravljene, samo ih treba postati! Jbg, zeznuo me Cablecom prvi put u zivotu i to bas danas. Ljepotica i zvijer bas pasu zajedno, jos im isto srce kuca!:)
Upravo to srce je moj najomiljeniji chrono-caliber !!! Već nije u pitanju samo mehanizam.... Kućište, materijali, izgled, amaaaaa....sve što smatram dobrim satom. Nisam imao prilike nikada uživo da vidim taj model Victora (za njega po difaultu) , ali Certinu jesam. Ma ta Certina vredi svaki hebeni cent, to je 100% tako, bez obzira na moju naklonost prema tom brendu, ali baš baš...
Krstin, kao prvo da čestitam :beer: a i da zamolim da napišeš nešto o satu i ubaciš još koju fotku.
Za vece...[emoji41]
Prilog 97950
Nesa gledat cu na godinu da dodjem i da se upoznamo i malo druzimo. Drago mi je da vam se svidja moj izbor!
Breitling Prilog 97960 Prilog 97961 naravno kalibar 13 koji vole moji prijatelji jer su na njega navikli od djetinjstva
Prilog 97962.........
Seiko
Prilog 97974
Prilog 97975
Prinova za vintage dane.. :)
https://farm4.staticflickr.com/3857/...9ca5d8a0_c.jpg
Odlicna Omega, cestitam.:thumbup:
Na levoj citizen aqualand da li neko zna gde ima nato kajseva za prodaju u srbiji treba mi kedan crni za njega
Prilog 97980
I naravno....Prilog 97981
Danas stari dobri 007 :-)
Prilog 97983
Opet braja Prilog 97984 Prilog 97985
Dobar dan :)
Prilog 97986
A i konačno imaš dress sat. Mislim da si sad pokriven, i to kako... :thumbup:. Ukazuju li te sve Omege i nešto simbolično...neko smirivanje ;)?
Svi se nadamo da ne.
Joppa, samo da pohvalim omegu, izgleda odlično i kako reče Zma, sat je zaista najbolji za kombinaciju sa odelom. Ako imaš vremena, postavi još nekoliko fotki.
jagoše, slikaj Braju malo češće, jer ovaj model to svakako zaslužuje.
Stvarno taj Braja je vrhunski sat:thumbsup:. Kod mene danas Tag
Prilog 97987
Malo sunčanja...
Prilog 97988
Seiko 5 7009...
Malo se i na Seiku oprobao
Prilog 98004Prilog 98005
@joppa
Divna ti je ova poslednja Omega. Cestitam ti na njoj! Reci mi jel to ona od 34-35 mm ili mozda malo veca?
Thx svima!
@veberz: 35mm je ova.
Seiko pilot,in the dark.[emoji6]
Prilog 98006
@joppa
Na slici jako dobro izgleda! Taman velicina. Doduse ove slike izbliza su tako varljive. Ja ponekada sanjam nesto od otprilike 37mm...
Veberz, Seiko je fenomenalan!!!
Kod mene i danas Braja, a ujedno se zahvaljujem i svima koji su cestitali[emoji6]
Prilog 98008
Krstin čestitke na prinovi.
Veberz pa ti postaješ univerzalni modifikator.
Krstin svakako cestitke! Cek-cek, jel nije to tebi Mario posudio? :)
Skydrummer, e ko se napati sa post-sovjetskom tehnikom, taj je odma' univerzalac :)
a taj sat sam sklopio tj. isporucivao delove u trenutku razocaranja u Amfibija-mod. Znas, nabavke: nema ... pa dugo putuje... pa ne dobijes to sto si platio ... a zna i nestati. Uglavnom, krajem leta je sve to kumuliralo. Verovatno sam i ja davao los takt pa je to lose muziciralo. Usporicu sada malo.
Eh da je takva u 38mm to bi bio posao.. al ta bi vjerovatno i papreno kostala. 35 je onako ok, kada se na kosulju neku nosi. Pomaze i sto je cijeli sat u ciferu i jos svijetlijem pa djeluje vece nego specifikacije na papiru. Neka je u kolekciji zasada.. :)
:rolleyes: :beer: