Ovo su "Kraljevi konaci" na Zlatiboru,ako ne gresim. [emoji6]
Veceras Seiko pilot.[emoji41]
Prilog 97891
Printable View
Ovo su "Kraljevi konaci" na Zlatiboru,ako ne gresim. [emoji6]
Veceras Seiko pilot.[emoji41]
Prilog 97891
Jesu. Gore sam ;). Sad su Zmajski
Opet molnija Prilog 97892 Prilog 97893 samo sad voz
Prilog 97894
Dobro veče :)
@skydrummer
Najlepse hvala na laskavim recima! No mene zadovoljava i ono Vrlo dobro! posle ide znas vec sta ... :D
Odlicno si prepoznao model! Ispod brojcanika se nalazio mehanizam 2409. Na sadasnjem satu samo je brojcanik starovremenski, svi ostali delovi su novi. Mehanizam 2415 automatik. Napomenuo bih da su brojcanici tamo-ovamo kompatibilni! Bezel je od persa iz Toljatija. Znam da ga ti veoma postujes za njegov rad, ali moram biti korektan i iskreno reci da je mene razocarao sto se tice preciznosti, zavrsne obrade i ponajvise u odnosu prema kupcu. Nije mi namera nikoga nipodastavati, covek svakako popunjava jednu trzisnu prazninu, ali ovo sam napisao radi nasih drugara koji ce eventualno kupovati od njega. Neka i ovu mogucnost uzmu u obzir.
Neka, svako treba da iznese svoje iskustvo pa će se mišljenja kristalisati.
Konačno je ponovo kod mene...i radi! Par dana neće silaziti sa ruke!
Breitling frecce tricolori Prilog 97899
araphel šta je ono bilo sa VE? Znam da je bio neki problem ali se ne mogu setiti šta tačno. Da li je rešeno?
Počeo da staje nasumično, prestao da reaguje na ručno navijanje. Bio kod Bojovića evo puna dva meseca, ne znam koliko ga je puta rasklapao i sklapao ponovo za to vreme, ali evo sad radi.
Danas je bio savršen dan za jedrenje... dok se crni oblaci nisu spojili sa morem uz pljusak i grmljavinu :)
Snimljeno 1h pre toga, dok sam još smeo da izvadim mobilni.
Torpedo preživelo vatreno krštenje.
Prilog 97900Prilog 97901
Araphel, da nema to veze sa tvojim trenutnim brojem postova? ;)
Prilog 97902
(Pažljivo pogledati priloženu sliku)
Nešo, jedino ako je sat vidovit, pa je stao mesecima ranije :)
Dobro jutro! Putovanje do mesta ispijanja kafe i sam prices! Prijatan dan svima!
Prilog 97905Prilog 97906
Naravno da ne silazi s ruke...I od jučer nije ni sekundu izgubio ni dobio :ohmy:. Meni dobro!
Prilog 97907
uff, gogmajster - odlicno izgleda ovaj Monster! Nisam stigao da cestitam.
Nego - danas je dan za Moon uz kafu:
Prilog 97908
Stigla je...Prilog 97909
Dobra Certina!
Stavi jos slika kad budes imao vremena.
Bome nam je svima krenulo kad se već redovito i Moonovi redaju tu kao da je to rutina, a prinove pršte (čestitam, Borko, moćno izgleda). Tako i treba!
Borko, ova Certina opasno dobro izgleda! :congrats:
Hvala decki! Ovo je slikano mobitelom. Napravit cu bolje fotke sa pravim fotoaparatom.
danas na kafi
Prilog 97914
UFFFFF DOBRO KAFEE:thumbsup:
speedyyyyyyyyyyyyyyyyy
Prilog 97919
RT airspeed
Prilog 97920
Hamilton
Prilog 97922
Borko cestitke na Certini bas super izgleda:thumbsup:
Pokrenuli smo seriju pilotskih satova
Da nastavim seriju
Prilog 97935
Pa kada je tako, onda evo i moj Aeronavigator, prvi korak ka onoj diplomi od marka14.....
bome i zadnji!
Prilog 97936
Prilog 97938
Prinova[emoji4]
Slike od jutros, ali nema veze...i dalje je aktuelno :)
Cestitam Krle,odlican sat,MMario diploma nije moja vec dedina,ali se nadam istoj u narednom periodu.
video sam da je starija, al' rekoh da ju spomenem.
a ti, samo daj.....polozi to.
sa zemlje cemo kolega veberz i ja uz pivo da ti dajemo podrsku :beer:
Dogovoreno
Krstin, cestitke, odlican brajkan! :thumbup: