Neša kaze "Zbog čega ovo kažem? Zato što je naše drugarstvo veliko bogatstvo koje treba čuvati."
Ja kazem.....bravo gospodine Nešo :congrats:
Printable View
Neša kaze "Zbog čega ovo kažem? Zato što je naše drugarstvo veliko bogatstvo koje treba čuvati."
Ja kazem.....bravo gospodine Nešo :congrats:
Hvala MMario i nadam se da ćemo se uskoro upoznati.
Koristim priliku da svima čestitam na prinovama koje sam video sa malim zakašnjenjem :beer:
Iskreno zao mi je sto nisam u mogucnosti da upoznam ljude sa foruma. Imam svega dva sata (oba neispravna, bravo...) ali volim horologiju i sama druzina na forumu je pozitivna...
Dobro jutro!Prilog 97681
Dobro jutro...
Zeza me wi-fi .... Slika od juče , sa Egremni-a ...Prilog 97683
Dobro jutro
Sumo
Prilog 97682Prilog 97684
Pa Baki kako si? Ovde super vreme ada..bazeni..satovi...zao mi je sto nisi u Bg a mislim i tebi :)
Aaaaaaaa Zmajče moje !!!! AAAAAA , pa ebem ti net , nisam video šta imaş !!!!! Nemoj da se desi da ne bude kad dodjem sa odmora ljubi te brat !!!!!!!!!
ČESTITAM !!!!!!! Joj šta propuštam , ubi me net
Ma biće valjda još lepog vremena kad dodjem za skupče... Meni prva dva dana ubi kiša... znači, kao u Obrenovcu da letujem. Sad je ok... Danas slike stižu sa Porto Katsiki-a :-))) do duše, samo je OM prisutan....
Ajd neko nek spoji ove postove...
Samo da čestitam svima na prinovama, FENOMENALNE prinove ! Zajsta lepi komadi .... Rujo, krajnje vreme bilo za OM ! :))))
RUS lencuga :)
Zmaju evo mu brata
Prilog 97691
Prilog 97693
:)
Dobar dan!
Prilog 97694
Pozdrav drugari!
Nakon ove neke pauze prvo bih cestitao svima koji su se ponovili, a bilo vas je dosta ovoga leta. Da ne nabrajam … Dakle, iskrene cestitke na prinovama i u zdravlju ih nosili!
A ja danas nosim sat koji mi je uleteo jos u januaru. Kvazi rus sa kvazi svajcarskim mehanizmom od doticnog gospodina sa ebaya. Sa tim satom su bile muke … Sada na kraju je od onoga sto sam primio ostalo samo celicno kuciste, brojcanik i kazaljke. I krunica naravno :) Sada je sat sasvim sredjen, jako mi se svidja i to je jedan od dva sata koje nosim u svakodnevnici. Evo i slika:
Prilog 97698
Za jednog 'kvazi', PRAVO je dobar :congrats:
veberz, dobar, dobar :thumbsup:
Da, zaista je odličan nakon što sam mu promenio staklo koje je mislim bilo najobičnije ono za prozorska okna ... i nakon što sam skužio da nema smisla trošit novce na popravku bednog mehanizma (2 puta) i uglavio seagull ST21 iz mog plavoga seagulla koji mi se i tako nije svidjao. Taj sam bez veze kupio ...
Tacno! Al' ne na prvu loptu... [emoji4]
Prilog 97711
A kad pocnete carape da uskladjujete sa satom, onda znate da sa vama nesto nije u redu...[emoji2]
Prilog 97712
Omega seamaster 120 quartz sa narukvicom slicnom kao AP
Prelepa Omega! Steta sto je kvarc... [emoji2]
Danas sam je dobio ima malo da se radi oko nje bezel je klimav krunica i tako neke sitnice odneo ga malo pre kod majstora
Krasna omega. :thumbup:
Bez obzira sto je quartz, Omega je to....lepa ko upisana!
Prilog 97714 pratim
Prilog 97715
Prilog 97716
Prilog 97717
......
.....Prilog 97718
Sta je ovo danas.. falilo vam svima C vitamina? :)
Odlicni monsteri! :thumbup:
Nikako da dosadi..Prilog 97719
Borko, kad dosadi, javi se.... :-)))
Kad već idu OM-ovi, da se upišem i ja lošijim fotkama i to ravno sa Porto Katsiki-a ! ;-)
Prilog 97721Prilog 97722
Evo još koje fotke...
Prilog 97723Prilog 97724. OM je zajsta sjajan sat.... šteta što ne mogu trenutno sa "tostera" poslati fotke...
Baki
Sat ti je ...onako :flapper:
Ali kapa! :thumbsup:
Baki zavidim ti.. uzivaj! :beer:
Heheeeeee.... Kapa je kupljena jošre tri gpdine na istom mestu gde sam i sad.... Prava, što bi rekli Hadžijevi zemljaci... :-)))))
Jaoo vidi ga s kapom ha ha ulepša mi vece
Prilog 97725 Danas
Prilog 97727
Malo promene.
Borko, kod mene bi samo neki (ne daj Bože) ne sretni naslednik otstranio takvu lepotu od sata ! Nema dugo da ostane, već zauvek bre ZAUVEK ! To nije sat, već ehaaaaaaa, Satina !
Ako se, ne daj Bože, porekne..... znaš kome da se obratiš :-)))) Sem toga, taj model ili AirBoss Mach 6 ću imati pre ili kasnije, to je sigurno. Samo malo da o'ladim Seiko i to je to....
Au Baki, od sada na svako okupljanje da dolazis sa tom kapicom :) Lep provod ti zelim! Uzivaj, zasluzio si!
Danas Zenith
http://i1297.photobucket.com/albums/...ps22268871.png