Re: Koji sat nosite danas?
Baki zavidim ti.. uzivaj! :beer:
Heheeeeee.... Kapa je kupljena jošre tri gpdine na istom mestu gde sam i sad.... Prava, što bi rekli Hadžijevi zemljaci... :-)))))
Jaoo vidi ga s kapom ha ha ulepša mi vece
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
backarelli kaže:
Borko, kad dosadi, javi se.... :-)))
Kad već idu OM-ovi, da se upišem i ja lošijim fotkama i to ravno sa Porto Katsiki-a ! ;-)
Prilog 97721Prilog 97722
Evo još koje fotke...
Prilog 97723Prilog 97724. OM je zajsta sjajan sat.... šteta što ne mogu trenutno sa "tostera" poslati fotke...
Hehe! Znam da si zagrizeni ljubitelj Victorinoxa ali mislim da ce ovaj dugo ostati u posjedu!
U utorak stize prinova a do tada samo Victorinox!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 97727
Malo promene.
Borko, kod mene bi samo neki (ne daj Bože) ne sretni naslednik otstranio takvu lepotu od sata ! Nema dugo da ostane, već zauvek bre ZAUVEK ! To nije sat, već ehaaaaaaa, Satina !
Citat:
backarelli kaže:
Borko, kod mene bi samo neki (ne daj Bože) ne sretni naslednik otstranio takvu lepotu od sata ! Nema dugo da ostane, već zauvek bre ZAUVEK ! To nije sat, već ehaaaaaaa, Satina !
Na kraju krajeva to mi je prvi mehanicki sat i to me jos vise veze za njega. I ako dosadi bit ce dio kolekcije! Nadam se da necu reci pa poreci!
Ako se, ne daj Bože, porekne..... znaš kome da se obratiš :-)))) Sem toga, taj model ili AirBoss Mach 6 ću imati pre ili kasnije, to je sigurno. Samo malo da o'ladim Seiko i to je to....
Au Baki, od sada na svako okupljanje da dolazis sa tom kapicom :) Lep provod ti zelim! Uzivaj, zasluzio si!
Danas Zenith
http://i1297.photobucket.com/albums/...ps22268871.png