Neša kaze "Zbog čega ovo kažem? Zato što je naše drugarstvo veliko bogatstvo koje treba čuvati."
Ja kazem.....bravo gospodine Nešo :congrats:
Printable View
Neša kaze "Zbog čega ovo kažem? Zato što je naše drugarstvo veliko bogatstvo koje treba čuvati."
Ja kazem.....bravo gospodine Nešo :congrats:
Hvala MMario i nadam se da ćemo se uskoro upoznati.
Koristim priliku da svima čestitam na prinovama koje sam video sa malim zakašnjenjem :beer:
Iskreno zao mi je sto nisam u mogucnosti da upoznam ljude sa foruma. Imam svega dva sata (oba neispravna, bravo...) ali volim horologiju i sama druzina na forumu je pozitivna...
Dobro jutro!Prilog 97681
Dobro jutro...
Zeza me wi-fi .... Slika od juče , sa Egremni-a ...Prilog 97683
Dobro jutro
Sumo
Prilog 97682Prilog 97684
Pa Baki kako si? Ovde super vreme ada..bazeni..satovi...zao mi je sto nisi u Bg a mislim i tebi :)
Aaaaaaaa Zmajče moje !!!! AAAAAA , pa ebem ti net , nisam video šta imaş !!!!! Nemoj da se desi da ne bude kad dodjem sa odmora ljubi te brat !!!!!!!!!
ČESTITAM !!!!!!! Joj šta propuštam , ubi me net
Ma biće valjda još lepog vremena kad dodjem za skupče... Meni prva dva dana ubi kiša... znači, kao u Obrenovcu da letujem. Sad je ok... Danas slike stižu sa Porto Katsiki-a :-))) do duše, samo je OM prisutan....
Ajd neko nek spoji ove postove...
Samo da čestitam svima na prinovama, FENOMENALNE prinove ! Zajsta lepi komadi .... Rujo, krajnje vreme bilo za OM ! :))))
RUS lencuga :)
Zmaju evo mu brata
Prilog 97691