Prilog 97693
:)
Printable View
Prilog 97693
:)
Dobar dan!
Prilog 97694
Pozdrav drugari!
Nakon ove neke pauze prvo bih cestitao svima koji su se ponovili, a bilo vas je dosta ovoga leta. Da ne nabrajam … Dakle, iskrene cestitke na prinovama i u zdravlju ih nosili!
A ja danas nosim sat koji mi je uleteo jos u januaru. Kvazi rus sa kvazi svajcarskim mehanizmom od doticnog gospodina sa ebaya. Sa tim satom su bile muke … Sada na kraju je od onoga sto sam primio ostalo samo celicno kuciste, brojcanik i kazaljke. I krunica naravno :) Sada je sat sasvim sredjen, jako mi se svidja i to je jedan od dva sata koje nosim u svakodnevnici. Evo i slika:
Prilog 97698
Za jednog 'kvazi', PRAVO je dobar :congrats:
veberz, dobar, dobar :thumbsup:
Da, zaista je odličan nakon što sam mu promenio staklo koje je mislim bilo najobičnije ono za prozorska okna ... i nakon što sam skužio da nema smisla trošit novce na popravku bednog mehanizma (2 puta) i uglavio seagull ST21 iz mog plavoga seagulla koji mi se i tako nije svidjao. Taj sam bez veze kupio ...
Tacno! Al' ne na prvu loptu... [emoji4]
Prilog 97711
A kad pocnete carape da uskladjujete sa satom, onda znate da sa vama nesto nije u redu...[emoji2]
Prilog 97712
Omega seamaster 120 quartz sa narukvicom slicnom kao AP
Prelepa Omega! Steta sto je kvarc... [emoji2]
Danas sam je dobio ima malo da se radi oko nje bezel je klimav krunica i tako neke sitnice odneo ga malo pre kod majstora