-
Koji parfem koristite?
"mirise mi dan na Pako Raban",sto bi rekao "nervozni postar".
Ako neko zeli da me obraduje,neka mi kaze da Omega pravi parfeme :lol:. Moze i Tag Hauer,ne bunim se :lol:
Zena hoce da me ponovi sa novim parfemom,ili zeli da se resi mog BLack Xs-a,to ne znam :D
Uprkos mojim uveravanjima da mi to ne treba,ona ne odustaje. E...ima da je kosta :devil: (dal postoji devil smajl,uopste ) :D
Koje vi parfeme koristite?
-
re: Koji parfem koristite?
Chopard umesto Taga i Omege! :lol:
Volim lep muški parfem, imam ih dosta ...Lacoste, Bvlgari, Hugo Boos, Rocoo, e da imam i jedan Swiss Army dobijen iz Canade!
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Trenutno koristim ova dva:
Prilog 5037Prilog 5038
Ali jedan od meni najomiljenijih parfema je Bvlgari Extreme:
Prilog 5036
Pozdrav.
-
uvek imam vise parfema koje menjam a trenutno:
Jean Paul Gaultier Le Male
Versace Fresh
Burberry by Burberry
Burberry London
Just Cavalli Blue
-
Zaljubljenik sam u Paco Rabanne parfeme. Već neko vreme koristim http://lh3.googleusercontent.com/pub...3gvIMxTGptWaHM, ali imam još nekoliko drugih, koji su u upotrebi u zavisnosti od godišnjeg doba, doba dana, garderobe, raspoloženja i sl:
Paco Rabanne Pour Homme
Paco Rabanne Ultraviolet
Chanel Allure Homme
Davidoff Adventure
Azzaro Chrome Legend
Givenchy Gentleman
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Trenutno kombinujem sledece:
- Pacco Rabanne one million
Prilog 5046
- Dolce & Gabbana classic
Prilog 5047
- Ck free
Prilog 5048
- Armani attitude
Prilog 5049
Pozdrav
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas:
Aqua Di Roma by laura biagiotti :top:
Prilog 5050
-
U suštini, volim diskretnije parfeme a bez nekih jednostavno ne mogu... :)
Dior Homme
Azzaro pour Homme
Burberry London
Bvlgari Aqva
(ova dva su mi pri kraju)
L'Instant de Guerlain pour Homme
Yves Saint Laurent Opium Pour Homme
E da, danas nosim jedan od omiljenih (mada ne preterano postojanih)...
http://www.dodaj.rs/f/1s/Ks/4ReflvcY/nd804.jpg
-
Cekaj bre...:lol: svi vise parfema u kolekciji,nego satova... Jel kupujete vi "muske" stvari :lol: Outdoors gedzete,victorynox nozice,lampe,satore,vrece za spavanje,mreze sto se kace izmedju dva drveta,sesire,ranceve,kompas,outdoors cizme,jakne,pantalone...il' sam samo ja prso... :lol:
-
Citat:
23jewels kaže:
Cekaj bre...:lol: svi vise parfema u kolekciji,nego satova... Jel kupujete vi "muske" stvari :lol: Outdoors gedzete,victorynox nozice,lampe,satore,vrece za spavanje,mreze sto se kace izmedju dva drveta,sesire,ranceve,kompas,outdoors cizme,jakne,pantalone...il' sam samo ja prso... :lol:
Hehehe :lol: ja ne!
-
hehe, mozemo da otvorimo jednu temu gde bismo razmenjivali recepte... :D
-
Sva gospoda sa 3 i više parfema imaju popust na sve baletske predstave u Narodnom pozorištu :laugh:
-
Citat:
VLADAN P kaže:
Sva gospoda sa 3 i više parfema imaju popust na sve baletske predstave u Narodnom pozorištu :laugh:
Balet, Narodno pozorište, meni za dve karte!:dirol:
-
Citat:
23jewels kaže:
I ako si prs'o, nisi sam :)
Dao si mi ideju za sledecu temu > http://www.svetsatova.com/forum/f67/...tova-2771.html
Pozdrav.
-
6 Priloženi(h) fajl(ova)
trenutno posedujem:
rabbane black xs
Prilog 5081
rabbane one million
Prilog 5082
bvlagi aqua
Prilog 5083
versace man
Prilog 5084
dior savage
Prilog 5085
slozicete se da mi je kolekcija seljacka, sem savagea (paco rabbane i drustvo su isfucani parfemi) :proud: :D ALI vrrrlo uskoro cu da popravim ukus sa dior homme intese-om, strasan parfem!!
Prilog 5086
-
Miloše, Dior Homme Intense je odličan parfem. :)
Jeste li videli koju kolekciju ima amine, moderator high-end podforuma na WUS-u? Čovek je opsednut kupovinom pa tako u svojoj kolekciji, pored svih mogućih high-end satova, ima i preko 110 parfema...
http://www.dodaj.rs/t/40/HN/3vlVmCcH/dsc0185.jpg http://www.dodaj.rs/t/2m/qg/3DtLdLMg/dsc0229.jpg
Pozdrav
-
Auu, kakav l00dak...Pa on se jednim parfemom namirise samo tri puta godisnje ako ih ravnomerno koristi, ccc....
Pozdrav.
-
Samo jedan. Ultraviolet, otkako je izašao, nijedan drugi nisam koristio... Nekih 8+ godina.
-
I posle 8 godina ti još nije dosadio!? Ako je tako dobar idem i ja da ga kupim... :)
-
Citat:
dragon kaže:
Verovatno ih ne koristi, i parfemi imaju rok trajanja.......
-
Obzirom koliko lik ima love mislim da mu je svejedno. Kupiće novi, ako se seti. :laugh:
Mislim da je negde svojevremeno prokomentarisano da je samo u cipele stukao skoro milion dolara, isto toliko i u satove.
-
Citat:
nickname kaže:
Samo jedan. Ultraviolet, otkako je izašao, nijedan drugi nisam koristio... Nekih 8+ godina.
Citat:
Vladan_Stevanovic kaže:
I posle 8 godina ti još nije dosadio!? Ako je tako dobar idem i ja da ga kupim... :)
Parfemčina! Ali, 8 godina je stvarno mnogo, pogotovo što se i koža zasiti, parfem vremenom dobije i neku drugu notu na našoj koži, jer se menjamo, znoj nije uvek istog sastava u zavisnosti od načina ishrane, mentalnog stanja, doba godine, dana i sl. No, ako čovek voli, OK.
-
Citat:
dragon kaže:
Mislim da je negde svojevremeno prokomentarisano da je samo u cipele stukao skoro milion dolara, isto toliko i u
satove.
Mogu da razumem da je potrošio milion na satove ali nikako ne mogu da razumem da je spiskao milion na cipele :banghead:
-
Naprosto ne mogu da verujem da je tema o parfemima, a da se tako malo kometariše od strane žena, koje su uglavnom više zaluđene za njih nego muškarci. Mada ih izuzetno malo i piše po forumu, evo ja prva povlačim korak pa očekujem da će se javiti i druge pripadnice lepšeg pola.
Nisam ljubitelj stalno istih mirisa, parfimisanih prostorija, jakih mirisa. Ne mogu da koristim iz dana u dan jedan te isti parfem. Uglavnom ih imam više i vrtim ih u krug. Zavisno od prilike, raspoloženja ili čega već.
Podela mog trenutnog asortimana je sledeća:
Letnja varijanta:
Elizabeth Arden - Ereen Tea
Giorgio Armani - Acqua di Gio
Dnevna varijanta:
Lancome - Trezor In Love
Giorgio Armani - Sensi white notes
Chanel - Allure
Večernja varijanta:
Chanel - Allure Sensuelle
Favorit trenutne ponude: Giorgio Armani - Sensi white notes
Pozdrav!
-
Blago tebi, sigurno imaš super muža koji ti kupuje sve te parfeme :lol:
-
pa da dobar muz..parfem koliko je a koliko je sat...uzmi joj neki satic...kao tvoj
kako ja mojoj zeni
ja imam 78 parfema...ali sad skoro svaki dan dior sport ili the wood
-
Sve sto kupujem gledam da je od specijalizovanog brenda. Kao sto ne bih kupio D&G ili Versace , Tommy Hilfiger i sl. sat, tako ne bih kupio ni parfem nekog svastarskog brenda.
Elem, koristim trenutno Chanel Alure, Guerlain L'Insant i za leto Kenzo Homme.
-
Citat:
Vladan_Stevanovic kaže:
Blago tebi, sigurno imaš super muža koji ti kupuje sve te parfeme :lol:
Blago meni kakvog muza imam, a blago njemu što bez ijednog uloženog Veta kupuje satove. ;)
-
Trenutno trusardi piton... sto nekako ide uz moju muskost...
-
^ :lol:
Jel treba da te zovemo gospodin Piton ;)
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav svima,
bez parfema retko izlazim iz kuce, a trenutno koristim:
Versace Bright Crystal
Prilog 10958
Azzaro Now
Prilog 10959
Muskarcima preporucujem
Prilog 10960
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Uf Kaca,drago mi je da ti se svidja moj parfem,vidim da ga preporucujes.
Pored njega koristim
Prilog 10984
Prilog 10985
Ova 3 najvise,Boss najduze.
Milan zmaj je ozenjen,ima dete.
-
off topic
Citat:
Marko 5 kaže:
Milan zmaj je ozenjen,ima dete.
:lol:
Koji burn. :lol:
Sad si ga ugasio.
-
Ne mogu da verujem da nije spomenuo... :lol:
-
off topic
hehehe a kao to je bitno...studioe su pokazale da su ozenjeni muskarci ozbiljni od nekih .... i to bi bila taj veza ona kao sa filmova puna strasti..
a imam 58 parfema doduse sad vise dajem na cvece i te zenske poklone negoli sto uzimam za sebe..normano odela zbog prirode direktorskog posla moram da imam i tako...da to je to...:flapper:
ps Marko usao su u off topic a nisi napisao..mislim da bi trebao kaznu da popijes
-
Cesto menjam parfeme.Trenutno koristim "GUCCI ENVY FOR MEN".:)
-
Trenutno: Joop Homme i Salvatore Ferragamo Subtil.
Zelje za naredni period: YSL Body Kouros i Thierry Mugler Angel Man. Ako bude dovoljno novca volio bih kolekciji dodati i Issey Miyake L'eau D'issey i Jean Paul Gaultier Fleur Du Male.
-
posto sam nov na forumu i slučajno videh ovu temu, evo i mog prvog posta.
trenutno koristim:
1. acqua di Gio
2. Issey Miyake L'eau D'issey
3. kenzo (prc) japanac, tzv.drvo (ne znam mu tačan naziv)
pozdrav svima!
-
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
pre satova parefemi parfemi parfemi...sad se vise i ne kupam :))))
salim se uzeo sad dva nova i jedan koji stalni koristim a 5 mi je po redu :
Prilog 11775Prilog 11776Prilog 11777x 5