Sutra kad se žena probudi napisaću ti koja ona voli a koji mi se uzgred i jako svidja...pravi ženski. .sutra
Printable View
Sutra kad se žena probudi napisaću ti koja ona voli a koji mi se uzgred i jako svidja...pravi ženski. .sutra
...na žalost, nigde više ne mogu naći Nautilus:( još uvek koristim plavu Gabbanu i prosto ne verovatno da još uvek ima prolaz kod žena :D
Pošto se nema ni za `leba, uglavnom se naprskam sardinom (Beograd) i crnim lukom... ako dodjem ne predvidjeno do malo parica, možda sevnem paco rabanne (1 million)
Druže da ja to znam, misliš da bih Vas pitao? (: Uglavnom 21 puni leto, tako da bih se odlučio za neki prolećni... Neće da sarađuje, hoće da bude iznenađenje... Meni bi najlakše bilo da je odvedem i da odabere, ali čudna je ćud ženska... Tako da više ona rizikuje, nego ja... (:
pa, s obzirom na njene godine, u svakom slucaju bih preskocio neke teske note.
Moj predlog: Lalique L'amour. (L'Amour Lalique perfume - a new fragrance for women 2013)
Ja sam ga uzeo nedavno gospodji za rodj., i bio je pun pogodak. Meni se jako dopao jer nema one sladunjave, teske arome, vec osvezava, mirise "na cisto", kako ja to neuko kazem, a strucnjaci kazu da su to dominantne komponente bergamota, jasmina, sandalovog drveta, ruze itd. Pri tom je vrlo postojan i dugotrajan, a mozda ce joj biti zanimljiv i zato sto se, prakticno, tek pojavio (poceo da se proizvodi letos), pa jos ne mirise pola grada na njega. ;)
Hvala svima na pomoci, na kraju sam se odlucio i kupio
Prilog 86882
Nadam se da nisam pogresio... Zivi bili! :meeting:
Zamrla nam tema? :)
Preporuka za jedan fini zimski miris (ako je nekome Body Kouros prejak, a Lolita Lempicka Au Masculin presladak)...
http://parfumurionline.com/images/jaipur-homme-edp.jpg
Uz ovaj (cijena je odlicna), u ovoj jesensko zimskoj rotaciji su mi jos YSL Rive Gauche, YSL M7 Oud Absolu, Tom Ford Noir, Viktor & Rolf Spicebomb, Thierry Mugler AMen Pure Cuir, Tom Ford Tobacco Vanille i Armani Prive Oud Royal.
Prestao sam sa satovima, javila se opsesija parfemima i posebno niche parfemima.
Jednom kad se udje u taj svijet.. mislim da nema izlaska.. Ima li jos manijaka ovdje?
Nedavno sam probao najjacu parfemcinu ikada.. Omiljeni parfemi koje nosim imaju orijentalno zacinsku notu ili orijentalno gurmansku. Recimo oud drvo me fascinira. A kad sam probao Tiziana Terenzi "Laudano Nero" -- pao sam na guzicu.. Bloter mirise nakon tjedan dana od testiranja mirisa. Nesto fenomenalno..
http://fimgs.net/images/secundar/o.26224.jpg
Armani Code pravi parfem za zenskarose i svalere [emoji2] [emoji108]
Leti obicno stavljam Acqua di Gio ili Kenzo
Prilog 101097
Prilog 101098
A zimi obavezno Chanel Egoiste, odavno ga otkrio i od tada ga ne menjam
Prilog 101099
Ih, to su preporuke za muske, a za zenske nista... ;)
Trenutno je najpopularniji i mislim da mu nema premca ako gledamo koliko je prodavan je Estee Lauder Modern Muse. Moja zena ga koristi cim je predstavljen i zaboravila na druge parfeme. Totalna razlika kad je na kozi i kad ga se probava s papiricem.
Meni kao muskarcu je jedan od najdrazih zenskih parfema.
2shmizla.. dior black poison.. :)
Ja nasta se napravise sinovi balkanski... :laugh:
Nista znoij, bijeli luk, domacica, kolomast?
Pomodarstvo! :D
Sad ozbiljno... malo je tesko, cesto eksperimentisem, ali ako cemo u potrosenim litrima, onda sam ove bas cesto gulio, i godinama... Barem dva-tri od ovih nabrojanih su uvijek tu, a ostalo je eksperimentisanje.
Prilog 101115Prilog 101117
Prilog 101118Prilog 101119
Ovaj zadnji miyake sam koristio dugo vremena. Dan danas jedan od najdrazih parfema! Nikad mi nije dosadio
E bravo, arch_m, ta sandalovina od Miyake mi je bila super....al' potrosi se :dontknow:
Trenutno ova dva
http://i1320.photobucket.com/albums/...ps40daa35c.jpg
Ovo koristim trenutno.
Prilog 101146Prilog 101147Prilog 101148Prilog 101149Prilog 101150
Hugo Boss bottled; Emporio Armani He; Carolina Herrera 212 VIP; Jean Paul Gaultier Le Male; Baldessarini Strictly Private. Omiljena tri koje vec koristim pa skoro 10 godina unazad su: Boss Bottled, Armani He i JPG Le male.
Danas sam u liftu osetio da je komšija koji se vozio pre mene koristio dva poznata francuska parfema namenjena ovdašnjem tržištu - Oznoyage i D' Bazdue. Izvesni penzos u autobusu upotrebio je L' Bellie Luque, što je još bolje od ona dva prethodna.
Još danas malo letnjeg parfema cveta mandarine
Prilog 101228
Veceras malo zimska varijanta zver od parfema Acqua di parma colonina intensa oud
Prilog 101239
Veliki sam zaljubljenik u parfeme, nekada sam ih znao imati i po 10kom, priznajem bio sam zaludjenik...Sada uvek imam jedan letnji, jedan zimski ove godine za leto armani aqua di gio essenzaPrilog 102080 za zimu dior eau sauvage[ATTACH=CONFIG]102081[/ATTAC]
Danas ko Sinatra Creed Bois du Portugal
Prilog 102137
Trenutno samo Cool Water, ali pored njega imam jos Blue Jeans Versace, Del Mar Baldessarini Hugo Boss i Salvador Dali Black Sun, od proslih koje sam koristio jedino mi se svideo Fahrenheit Dior 32. Tako da sledeci ce ili opet Davidoff, Dior ili Tom Ford, a mozda i D&G the one gentleman.
I meni se svidja Cool Water...
Nego znate li vi kako se "prave" originalni parfemi koji se kod nas prodaju ;)? Originalni miris se stvarno kupuje na veliko od proizvodjaca i to nije nikakav problem. Ako slucajno odete u posetu nekoj cuvenoj fabrici mozete na "cesmi" da sipate koji god hocete parfem u koliko god flasa od vode da imate kod sebe :). Proizvodjacu u takvom stanju parfem ne znaci nista. Ali kada ga sipa u flasicu i zapakuje necete moci ni da mu pridjete. Cena mu drasticno raste :).
Tako kupljen original ali ekstrakt (a ne razblazena varijanta) se opet kod nas mesa sa razlicitim alkoholima ili uljima, kupuju se flasice u koje se sipa i stampaju kutije i sve to pakuje da izgleda kao original. To se prodaje kao original u preko 90 % domacih parfimerija. Zbog razlicitog kvaliteta (i naravno cene) alkohola ili ulja sa kojima se mesa originalna aroma imamo tu razliku da "nasi" parfemi nisu bas isti kao oni kupljeni u inostranstvu. Naravno, mozete da naletite na parfem koji se po kvalitetu vrlo malo ili ni malo ne razlikuje od originala iz inostranstva, sve zavisi u cemu su ga smuckali :).
Misliš na parfeme na meru? Od njih niko i ne očekuje originalni kvalitet. Koliko sam ja nešto načuo, većina parfema koji se kod nas prodaju jesu parfemi iz bescarinskih zona koji da kažem pacovskim tj. dobro uigranim kanalima dolaze na tržište i prodaju se ispod ruke.
Ovih dana samo thierry mugler pure wood dobijen za rodjendan 31.12:)[ATTACH=CONFIG]
....+1
Jjedan jedini, bilo ljeto ili zima .....
Prilog 104837
Danas Gucci pour homme, stare zalihe i otvorena miniatura legendarnog parfema iz vremena kada je Gucci nesto značio sa Tom Fordom na čelu.
Prilog 104917
Zadnji kojim sam se pocastio je issey miyake l'eau bleue. Nije los iako dosta jak. Inace omiljeni mi je joop nightflight.
Vidis, nisam ga nikada probao. Je li barem na trgu L'Eau d'Issey?
joppa, Joop ti ide uz nick :D, probao pre miyakea ali meni prejak paculi u njemu....jbg, nisam taj tip
Joppa imas ukusa..definitivni. evo 4 bocica pri kraju Issey Miyake-a
Sta je sa onlajn parfimerijama? Koja su iskustva, uglavnom sam citao, retko k'o je imao losa, uglavnom su to bile "mojaparfimerija" i "iris". Cene znatno nize, asortiman ogroman, nek' napise ko je i sta imao, da li su original i sve sto se treba znati pre kupovine. Zainteresovan sam za neke, a mislim da tema prethodno nije bila i mnogo bi pomogla svima nama. Bez sata i parfema se nigde ne ide :) Pozdrav svima!!! :)
Kupovao sam kod Irisa. Originali su definitivno, a uglavnom sam uzimao testere. Poslednji je Bvlgari Aqua Amara.