:thumbsup: za iphone6 a cika milane nije ovo nesto toliko skupa igracka ali ima karakteristike zato mi se i svidja
Printable View
:thumbsup: za iphone6 a cika milane nije ovo nesto toliko skupa igracka ali ima karakteristike zato mi se i svidja
Stvar navike ja ih menjam na godinu dana. Uzecu verovatno 6s ili sacekati 7. Za ove ovde sam skeptican uzimam u svajcarskoj nove
Posto sam veliki protivnik potrosackog drustva u kom zivimo odlucio sam pre 6-7 godina da stvari ne kupujem dok mi zaista nisu potrebne. Licemer sam, naravno, jer sam satove stavio u posebnu kategoriju pa ne podlezu ovom pravilu. Ali trudim se. :-)
Trenutno imam Sony Xperia T koji koristim vec 3 godine, a kupljen je samo zato sto mi je predivni htc desire (onaj prvi, pravi) upao u klonju i zavrsio karijeru. Sony polako pocinje da me izdaje pa ja njuskam okolo i trazim zamenu. Prvi u redu je ASUS Zenfone 2 64gb uz neke kineske, manje poznate modele za koje cekam internacionalnu verziju (Letv Le One Pro pre svih).
Nikada mi nije bilo jasno kako ljudima telefon upadne u klonju :-D
Ja sam vadio bar 2 telefona iz klonje :( :)
Inače Note 4 i S6 edge
Topla preporuka da zaobidjes sve kineze. Imao ih vise puta i koristio. Idi na poznate i proverene marke, nisu dzabe to sto jesu. Nemoj samo specifikacije da gledas
Hvala, pratim scenu i slazem se sa tobom. Kinez dolazi u obzir samo u proverenoj varijanti, pomenuti to, bar za sada, nije.
Naravno, ima i dobrih midrange telefona...Uzmi u obzir i proslogodisnje modele, lg g3, sony z3, itd, jos uvek odlicni uredjaji.....
Pozz drugari forumasi,ziv sam:thumbsup:pre mesec dana uzeh karbonn sparkle v,dual sim,Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7,4 GB, 1 GB RAM,5mp,2mp,4,5 inca,android-lollipop 5.1,radi... zajebalo vek:thumbup:vel pozz svima i uskoro cu postaviti slike svojih novih cuka,jedna stigla a druga sl.nedelje:D
trenutno koristim BB Q10
Ozbač? Blago tebi
Prilog 117170Nokia Lumia 1520
Nokia 6300 :lol:
Obodin
Končar :)
Ne znam jel' to sa Koncarom sala i jel' su usli u tu pricu sa smartphonovima, ali je Koncar "sklapao" ili brendirao (kako je kome draze) jako dobra racunala, i stolna i prijenosna. Ne bih se zacudio da su zakupili neku proizvodnu traku u Kini i da ne sibaju i smartphonove [emoji3]
Ja se zezao. EI Niš
EI Niš sam imao zvucnike trosistemce još iz bivše države i bili su jako jako dobri .
No dao sam ih za Nokiu 3310 i nekaj love .:lol:
Jedina mana je kaj sam morao svako malo kupovati novi bas jer sam ga uništavao .:D
Kad si ih kupovao od vraca preko red gsm foruma... [emoji573] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Nemoj tako.... On i Vrac su frendovi. Svaki petak se opiju tamo u negdje u "predgradu Ljubljane"
Sony M2 Aqua
Prilog 117195
Rade Končar.
Jel' to onaj koji "milosti ne trazi, ali je ne bi niti dao"? [emoji3]
Moj trenutni telefon, mator doduse, ali radi. :)
Huawei Mediapad x2 7"
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...a425c0ed7b.jpg
Evo da se uključim i ja malo u ovu temu.
Od kad je mobilna telefonija zaživela kod nas, menjao sam telefone poprilično često.
U početku mi je omiljeni brend bio Ericsson, a od kada ga je preuzeo Sony prešao sam na Nokia aparate.
Zbog prirode svog posla obožavao sam da imam mobilne telefone koji su bili mali i kompaktni i koji me nisu sputavali pri nošenju. Većinu od njih imam još uvek i stoje i dalje u kući negde po fiokama.
Da je sreća da sam umesto svakog drugog kupovao po jedan sat, sada bih imao pozamašnu kolekciju koja bi sigurno imala veću vrednost nego stari telefoni koji sada vuku prašinu po ormarima.:banghead:
Pojavom Smart Phona sam malo povukao ručnu, i rešio da novac koji sam bukvalno neracionalno na njih trošio preraspodelim na druge stvari, između ostalog i na našu zajedničku strast- satove.
Čak sam jedno vreme imao strašan otpor prema smart telefonima zbog njihovih prevelikih dimenzija, ali sam zbog brata koji je ekspert za dotične "spravice" i kome su oni svojevrsna terapija kako sam kaže, i sam podlegao uticaju i kupio prvi "Smart Phone".
Bio je to Samsung Galaxy S Advance koga imam još uvek, a u međuvremenu sam nabavio gle apsurda i Samsung Galaxy Note 3 zbog njegovih pozamašnih dimenzija a koji mi je postao pokretna kancelarija.
Od tog momenta sam se rešio svakodnevnog tegljenja lap- topova, koji su mi bili nezaobilazan deo autfita u toku radnog vremena.
Prilog 123510
Prilog 123511
Prilog 123512
Posle 2 Huawei-ja (P6 i P8 lite, sa kojima sam bio prezadovoljan u svakom smislu), prešao sam na Lumiu 520. Razbio sam ekran na P8 Lite pa dok čekam popravku u ovlašćenom.
Elem, telefon je korišćen 2 godine, do zimus. Mislio sam da vredi max 2000 din ali vidim da traže i po 60e za njih.
Telefon je fantazija. Baterija je oslabila pa sam kupio zamensku Triax od 1100mAh sa kojim inače imam sjajno iskustvo.
Nabudžio na Win 8.1 i sada uživam. Šteta što ovo nisam ranije otkrio i što su ih ukinuli. A bio sam veliki protivnik Windowsa. Mislim da ću da prodam Huawei kad se vrati sa popravke.
Jedine mane su debljina i nedostatak blica. Kameru svakako retko koristim, a utisak prevelike debljine je posledica Huaweia P6 sa njegovih 6.1mm.
S7 Edge, super je spravica..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Moja principalka dobila na poklon S7 pre neki dan. Iskreno, da je na poklon ok, ali ja ne znam ko i zbog čega daje te pare na telefon.
S7 ja sam zadovoljan plus volim slikati... Evo par...Prilog 123583Prilog 123584Prilog 123585 Pravio sam i par lepih klipova sa GoPro zato uvek volim dobru kameru.Nadam se da cu i sa satovima napredovati...
Možda je malo off-topic, ali da pitam ovde...
Mojoj supruzi se pokvario telefon, pa bi htela da kupi novi. Ako imate preporuku, evo kakav bi telefon kupila:
- Da baterija traje što duže
- Da je dovoljno brz da kopa po internetu i da otvara rečničke aplikacije
- Da je ekran veći od 4 inča/10 cm
- Da je telefon nov
- Da 'ćuti i radi'
- Što se tiče cene, bilo bi zgodno da je jeftiniji od iPhonea ;)
Jedino ograničenje je da ni pod razno ne želi da kupi Samsung, jer do sada je kupovala njihove telefone, isključivo u radnji, a poslednji je kupljen u Austriji i ispustio je plemenitu, ovaj, podmuklu dušu posle samo godinu i po dana.
..s obzirom na navedeno...Neso nije ni tebi lako ;)....a za mob..ako nece iPhone, Samsung....probaj gledati nesto od Nokijinih modela
Ma gledam ja, al' zna se ko se pita :D
Pogledajte Huawei modele Nešo.
Vidi neki roze
:rolleyes: