Kada idem na jug i ako imam prilike birati, onda Nikšičko. Ovde u Mađarskoj od domačih piva Borsodi. A ponajbolje pivo ovde koje se može dobiti po ljudskoj ceni je češki Budveiser (amerikanski je bljak kao i Heineken, zeleni Tuborg itd).
Kada je već kolega Sky pomenuo Apatinsku pivaru, sredinom osamdesetih smo moj stariji kolega Paja i ja u pogonu radili montažu tamo nekog sistema (a od Paje sam učio da radim a još više da pijem - mnogo. koristim ovu priliku da ga pozdravim!). Elem mogli smo neograničeno da pijemo njihove proizvode piva i sokove. Mi naravno tukli pivo. Kasnije sretnemo u pogonu čiču sa dugačkom motkom na čijem kraju mreža. Pitali ga šta radi, a on kaže vadi krepane pacove iz onih ogromnih cisterni za pivo. Mi momentalno prešaltali na sokove ...
Registracija
Help

1101Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

šalim se malo, ne zameri, ipak više volim klasiku, tamna piva obožavam, sećam se dok Beer fest nije bio toliko komercijalan, a ja prva godina fakulteta, pa ajmo na češko, ajmo na nemačko, ajmo na rusko, ajmo na crveno, ajmo na mutno... Nažalost retko ga sada pijem zbog gorušice. Makar ću malo skinuti stomačić.

Bookmarks sajtovi